menu close menu

Podjetje Juras d.o.o. (v nadaljevanju upravljalec osebnih podatkov) spoštuje zasebnost uporabnikov in je predano varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne strani (v nadaljevanju: uporabniki) v skladu z veljavno zakonodajo. Področje varovanja osebnih podatkov ureja Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, uradni list RS, št. 94/2007) in Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR, uradni list EU, št. 2016/679).

Namen zbiranja osebnih podatkov

Upravljavec zagotavlja, da bodo osebni podatki uporabnikov predmet obdelave zgolj za namene, s katerimi izrecno soglašajo. Privolitev v posredovanje osebnih podatkov je prostovoljna, soglasje pa lahko na isti način, kot so ga podali, tudi kadarkoli prekličejo.

Podatki, ki jih zbiramo na naši strani

Podatki Namen Retencija
Korespondenca po e-pošti Kontaktni podatki in vsebina sporočila Če nas kontaktirate, lahko shranimo vsebino sporočila vključno s korespondenco. Nedoločeno oz. do izbrisa
Kontakt preko kontaktnega obrazca Podatki, ki jih vpišete v obrazec in IP naslov, s katerega je bil obrazec poslan Podatke uporabimo, da vam lahko odgovorimo. IP naslov se zabeleži za varnostne namene. Nedoločeno oz. do izbrisa
Strežniki dnevniki IP naslov Za varnostne namene se IP naslov ob vsakem dostopu do spletne strani zapiše v strežnike dnevnike. 2 meseca

Upravljalec se obvezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen, kolikor je to dolžan v skladu z veljavno zakonodajo, če bi to od njega zahtevale državne oblasti, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravljalca.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kljub temu se samodejno ne bo ustvaril noben piškotek, preden to dovolite s klikom na gumb “Sprejmem” v pozivnem oknu.

V kolikor sprejmete njihovo uporabo, se bodo v vaš brskalnik nastavili sledeči piškotki:

Naziv Namen Trajanje
catAccCookies Piškotek, ki si zapomni vaše sprejetje piškotkov. 1 leto
Različni Facebook piškotki Prikaz Facebook Like Box vtičnika na vstopni strani in omogoča neposredno interakcijo z našo Facebook stranjo. Določa Facebook, različno trajanje

Spremembe pogojev varovanja osebnih podatkov

Upravljalec bo vse spremembe pogojev varovanja osebnih podatkov objavljal na tej spletni strani. Zadnja sprememba 25.5.2018.