menu close menu

Zgodba se odvija celo življenje in se bo še nadaljevala. Šport nam je v srcu in živimo za to.

Radi delimo znanje in ni lepšega, da ti nekdo prisluhne in verjame vate.

Smo realni, iskreni in usposobljeni trenerji na področju športa oziroma splošnega fitnesa in tudi usposobljeni inštruktorji za skupinske treninge kot osebnih trenerstev. Izvajamo najefektivnejše programe na tem področju z znanostjo v ozadju in rezultati.

Pri nas smo se zbrali ljudje, ki smo z dušo v športu in željni po dodatnem ispopolnjevanju, znanju. Takšne osebe ni enostavno najti. Zaradi te osnove in drugačnega znanja smo se odločili, da smo malo drugačni in vam, vadečim ponudimo nekaj novega, zanimivega, izzivalnega, efektivnejšega, ker imamo pogum, vztrajnost in ogromno željo, da smo tu zaradi vas, da skupaj dosežemo zastavljene cilje, želje, rezultate.

Trening center S oziroma črka » S », pomeni združitev neba in zemlje, povezovanje, sonce, druženje, pozitivnost. Pomeni Simbol Gibanja.

» S » se je sam po sebi obarval v zeleno barvo, med treningi, med trdim delom, izobraževanji. Pozitiven vpliv zelene barve je poznan na boljšo komunikacijo in poslovnih sposobnosti.

Zelena simbolizira naravo in mladost. Pospešuje dovzetnost, sposobnost izražanja in posredovanja, povečuje razigranost, nevtralnost in prilagodljivost, pomaga pri razvijanju zaupanja. Je barva harmonije in popolnosti. Torej, druženje, smeh, zabava, vznemirjenost, akcija, veselje in seveda pozitivno vzdušje, ki dodatno naredijo treninge uspešnejše.

Smo misionarji in počnemo stvari, ki jih drugi ne želijo ali pa ne zmorejo.

Ustvarjamo naš Fit Svet kjer se bomo skupaj vživeli v to zgodbo. Zgodbo v kateri so želje, pogum in vztrajnost. Biti zdrav in fit je stanje, ki ga je potrebno doseči in ohranjati. Tukaj pa nastopamo mi, ker le kvalitetni, varni in premišljeno sestavljeni treningi in programi vam omogočajo doseganje zastavljenih ciljev in ohranjanje le tega. Tako, da vam to stanje, biti fit in zdrav, postane življenski slog.

To poslanstvo bo razburljivo in ne bo enostavno. Če bi bilo enostavno potem ne bi bilo to naše poslanstvo.

Ste pripravljeni sprejeti izziv?

Naslednji korak morate narediti vi.