menu close menu

 

 

Sprašujete se, kako to, da ni cenika. Smo drugačni in profesionalni, zato vas raje osebno spoznamo.

Ve se, da se cene gibljejo od 45€ dalje, pa vendar, vam ta številka kaj pove? Je to veliko, malo, ravno prav. Vse je odvisno, kaj za svoj denar dobite.

Zato smo tu za vas in vas vabimo, da nas obiščete in izveste vse, kar je vezano na članstvo.

Zakaj imamo takšno izbiro treningov – vadb, zakaj je urnik tako sestavljen, zakaj imamo takšen koncept pri nas. Mnenja smo, da je potrebno vedeti vse, kar se nanaša na ceno, ki jo boste plačali. Želimo, da na lastne oči vidite naše telovadnice, garderobo, ostale prostore. Želimo, da začutite srčnost, predanost športu in da smo tu za vas, da se spoznamo, da nas spoznate, da začutite pozitivnost našega kluba in da spoznate kako in kaj delamo. Tako boste vedeli kaj kupujete.

Imamo drugačen pristop, ki ga imenujemo osebno trenerski pristop, kjer se potrudimo z vsakim vadečim, da mu svetujemo, delimo znanje, pripeljemo do želenih ciljev. Gre za pristop, kjer vsakemu vadečemu lahko zagotovimo potreben režim treningov v centru. To nas dela posebne, drugačne in izredno učinkovite do takšne mere, da nas ne boste želeli zapustiti.

Deležni boste svetovanja, kjer se vam bo predstavilo celotno ponudbo in storitev, ki so lahko prilagojene vašim željam in specifičnim potrebam.

Na podlagi vaših potreb, vam bomo ponudili tudi cenovno rešitev oziroma več možnih kombinacij.

Pokličite nas ali pa nam posredujte kontaktne podatke, da se dogovorimo za brezplačno fit svetovanje.