menu close menu

Skupinski treningi – skupinske vadbe, danes doživljajo najmočnejši preporod. Na čelu teh revolucionarnih treningov se bohoti Les Mills sistem, z naborom izredno uspešnih in inovativnih trening programov. Kot svetovni vodilni ponudnik skupinskih fitnes treningov, je Les Mills vpeljal v svetovno fitnes industrijo znanstveno razvite ter znanstveno podprte skupinske treninge.

Zakaj smo najboljši, drugačni, efektivni? Ker so to preštudirani treningi in vadeči imajo izjemne rezultate.

Trening = rezultat, če je pa še premišljen in ker Les Mills ima najbolj izurjene in strastne inštruktorje, je rezultat 100% dosegljiv. Na treningih imate trenerja, skoraj bi rekli osebnega trenerja, ki z vami trenira.

 

Les Mills skupinski programi spreminjajo življenja milijonov ljudi v 15 500 klubov v 90 državah. Les Mills poslanstvo je ustvariti planet, ki bo bolj fit – zdrav, zadovoljnejši.

 

Sedež LesMillsa je v Novi Zelandiji, Les Mills vsake 3 mesece obnovi svoje programe z novimi koreografijami, glasbo in izobraževanje inštruktorjev in s tem ustvarja, da so te vadbe znane in jih obožujejo vsi  po vsem svetu.

Z Les Mills ne samo, da se vključite v nekaj velikega, večjega od sebe, ampak pričnete oboževati skupinske vadbe in spreminjate svoje življenje. Na treningu se v določenem momentu znojite, kričite in sovražite inštruktorja, ker vas preganja, ampak drugi dan se vrnete nazaj in ponovite vse skupaj.

Les Mills je skupnost, ki slavi navdih, energijo in dobro zdravje. Les Mills boste najbolje občutili,  ko se boste udeležili enega od treningov. Skrivnost je v vzdušju, ozračju, glasbi in energiji, ki je v vas, ko boste končali z uro treninga.

V ozadju Les Mills ideje in kulture stojijo ljudje z istim ciljem – da bi svet postal bolj zdrav in lep – fit. Ti ljudje so pogumni, motivirani in zelo navdušeni nad prihodnostjo skupinskih treningov – vadb. In karkoli naredijo, bo to vedno trening – ura, ki je enaka povsod po svetu, in to je vedno neutruden in odločen boj proti debelosti in počasnega, dolgočasnega, nemotiviranega življenja.

 

Les Mills kultura

Les Mills je skupnost podobno mislečih ljudi, ki imajo navdih , energijo in dobro zdravje . Ponosni smo na ta pogum, ker smo tisti, ki zavihamo rokave, ko je delo težko. Ko inštruktor zakriči » še deset počepov » in tisti, ki kričijo ” ja ! ” , so to tisti, ki se potijo ​​v prvih in zadnjih vrstah in to je zlata medalja dosežkov.  Vse bi naredli, da bi dosegli rezultate.

Les Mills vrednote

Vrednote so nekaj, kar je težko opisati . Našo najboljšo vrednoto boste spoznali tako, da se udeležite v enega od naših skupinskih treningov – vadb. Tako boste lahko občutili atmosfero, glasbo in energijo, ko boste zaključili z vadbo. Tako se širijo naše vrednote, ko jih vi opisujete z besedemi in tako se govori o pogumnem plemenu, ki se bori za fit planet .

 Les Mills pleme

 V ozadju Les Millsa, so ljudje, ki so pripravljeni, spremenjati svet. Smo pleme, kar pomeni, da se vsi prizadevamo za isti cilj – borimo se za planet, ki bo bolj fit. Pogumni smo, motivirani in navdušeni nad prihodnostjo skupinskih treningov.

 

file-page1