menu close menu

Motivacija, navdih, rezultati

Vemo, da je eden od glavnih razlogov vpisati se na vadbe, da se želi pridobit rezultat dokaj hitro. Ali izguba kilogramov. Ali oblikovanje telesa. Ali izziv, da postaneš močan in fit. Rezultati katerim stremite prihajajo iz različnih vadbenih možnosti. Ampak točno tukaj se vse zaustavi. Ko ste sami vam je lažje, da se zaustaviš, ko postane težko. In to je tisti trenutek, tisti moment, ko na vrsti pride beseda EFEKT SKUPINE ali GROUP EFFECT.

 

Treningi – vadbe morajo biti zabavne. Zato je skupinski trening ( skupinske vadbe )group-effect1

najmočnejši način, da dobite motivacijo, navdih in rezultate.

Treniranje v skupini vam dvigne samozavest in podporo, ki vam je potrebna, da se sprostite in se čutite osvobojeni.

To je uživanje, ki je istočasno intenzivno in ugodno in s tem postanete na koncu zasvojeni s treningom v skupini.

Skupinski treningi – vadbe so prilagojeni vsem, tudi novim, ne glede na to koliko imate kondicije ali koliko ste v formi. Skozi treninge se tekmuješ z drugimi, primerjaš moč in kar je najpomembneje se motivirate en drugega in takrat delate močneje in telo priklopite do svoje meje.

 

V ozadju naših programov – treningov so raziskave, ki so znanstveno dokazane po celem svetu. Vsak trening – vadba je bogata z muziko, kvalitetnim inštruktorjem in novimi koreografijami.

In kar je najpomembneje je to, da vsakič ima ekipa Trening Centra S veliko energije, nasmejanih, veselih vadečih in neizčrpen ogromen navdih.

 

Dobesedno morate okusiti EFEKT SKUPINE – najdite čas zase in se pridružite.

 

12039427_1627559307493508_2496816800593102228_n