menu close menuZ nami treniraš točno te treninge v živo
in to za samo 35eur na mesec.
Treniraš vse treninge po urniku in to neomejeno.

Online treningi namenjeni, da razbiješ svoj strah,
če jih še ne želiš trenirati z nami v Trening centru S v živo.
Preizkusi jih doma, pridobiš kondicijo, nato pa se nam pridruži v živo, kjer občutiš naš skupinski duh in se naučiš gledati na šport drugače, kjer te z našim znanjem o športu, ker smo profesionalci in je to naše delo, popeljemo višje, tako da delimo naše znanje in se tako naučiš vede o športu in prehrani.

NETFLIX TRENINGOV

Preizkusi zdaj

Da bi vam pomagali ostati aktivni ali postati aktivni, preden obiščeš našo telovadnice, smo se združili z LesMills in vam sedaj omogočili spletne treninge. Vemo, da je ohranjanje telesne pripravljenosti in aktivnosti najboljši način, da zgradimo močan imunski sistem in ostanemo zdravi. Poleg tega je dokazano, da redna telesna aktivnost preprečuje stres in prinaša koristi za duševno zdravje.

Kako dostopam do Lesmills OnDemand portala?

Prijavi se v celotno bazo skupinskih treningov vsebine LesMills OnDemand portala. Potrebno se je za to predhodno registrirati in sicer opraviš registracijo preko nas Trening centra S. Tako boste kot uporabniki Lesmills OnDemand portala deležni več ugodnosti in bonitet, kot je nižja cena naročnine in obširnejša vsebina portala.

PREIZKUSI LESMILLS ONDEMAND

Preusmerjeni boste na spletno stran za zajem podatkov, na kateri boste morali izbrati tudi naročnino in izpolniti pogoje plačila, kar služi nemotenemu prehodu na naročnino Lesmills OnDemand portala.

Izkusi raznolikost treningov, podprtih z znanostjo in certifikatom odličnosti, ki zagotavlja rezultate. Seveda več izveš, več dobiš če je to v živo z nami, kjer treninge v Trening centru S na Serminu vodijo profesionalni certitficirani trenerji, ter bivši športniki. Izbiraj med treningi za moč, kardio treningi, visoko intenzivnimi intervalnimi treningi, plesom, treningi za gibljivost, meditacijo in mnogimi drugimi. Vse to doma, na dopustu.