menu close menuOb otvoritvi telovadnice lahko treniraš z nami v živo
in to za samo 35e na mesec.
Treniraš vse treninge po urniku in to neomejeno.

Online treningi namenjeni, da razbiješ svoj strah,
če jih še ne želiš trenirati z nami v Trening centru S v živo.
Preizkusi jih doma, pridobiš kondicijo, nato pa se nam pridruži v živo, kjer občutiš naš skupinski duh in se naučiš gledati na šport drugače, kjer te z našim znanjem o športu, ker smo profesionalci in je to naše delo, popeljemo višje, tako da delimo naše znanje in se tako naučiš vede o športu in prehrani.

NETFLIX TRENINGOV

Preizkusi zdaj

Da bi vam pomagali ostati aktivni, ko ni mogoče obiskati naše telovadnice, smo se združili z LesMills in vam sedaj omogočili brezplačne spletne treninge. Zdaj lahko 30 dni uživate v brezplačnem dostopu do LES MILLS ™ On Demand. Vemo, da je ohranjanje telesne pripravljenosti in aktivnosti najboljši način, da zgradimo močan imunski sistem in ostanemo zdravi. Poleg tega je dokazano, da redna telesna aktivnost preprečuje stres in prinaša koristi za duševno zdravje.

Kako dostopam do Lesmills OnDemand portala?

Prijavi se na 30-dnevno brezplačno preizkusno bazo treningov, celotne vsebine LesMills OnDemand portala. Potrebno se je za to predhodno registrirati in sicer lahko opravite registracijo preko nas Trening centra S. Tako boste kot uporabniki Lesmills OnDemand portala deležni več ugodnosti in bonitet, kot je nižja cena naročnine v primeru, da se odločite portal uporabljati tudi po preteku brezplačne uporabe portala. Poleg tega pa je z nami tudi vsebina portala bolj obširna.

V kolikor se boste registirali neposredno na Lesmills OnDemand portalu, registracija preko Trening centra ne bo več mogoča.

PREIZKUSI LESMILLS ONDEMAND

Naši člani, tudi tisti, ki ste bili z nami čisto na začetku in sedaj niste več imate dostop v tem trenutnem “corona” času BREZPLAČEN.

Postopek registracije je v obeh primerih, torej tako za tiste, ki se boste registrirali preko svojega centra, kot tudi za vse, ki se boste registrirali neposredno na Lesmills OnDemand portalu, enak. Preusmerjeni boste na spletno stran za zajem podatkov, na kateri boste morali izbrati tudi naročnino in izpolniti pogoje plačila, kar služi nemotenemu prehodu na naročnino Lesmills OnDemand portala po preteku brezplačnega obdobja. Če želite svojo naročnino prekiniti, je pomembno, da to storite pred iztekom brezplačnega obdobja. V tem primeru naročnina ne bo obračunana in boste ponovno lahko dostopali le do brezplačnih vsebin.

Izkusi raznolikost treningov, podprtih z znanostjo in certifikatom odličnosti, ki zagotavlja rezultate. Seveda več izveš, več dobiš če je to v živo z nami. Izbiraj med treningi za moč, kardio treningi, visoko intenzivnimi intervalnimi treningi, plesom, treningi za gibljivost, meditacijo in mnogimi drugimi. Vse to doma, na dopustu.