menu close menu

 

Hitra izguba maščobe

Kombiniranje borilnih tehnik in kardio treninga, je Kickboxing zato, visoko energijski trening , ki ti zagotovo pokuri kalorije in maščobe .

To je neverjetno učinkovit tip treninga, kjer porabiš približno 750 kalorij.

Kardio – kondicijski elementi oziroma gibalni vzorci so v treningu Kickboxinga eni izmed najbolj učinkovitih načinov , da pokuriš maščobe. Predvsem v predelu trebuha, kjer je ta maščoba tudi povezana z večjim tveganjem za pojav bolezni srca in sladkorne bolezni.

 

Okrepitev trupa – jedro telesa

Kickboxing trening združi vse večje mišične skupine, predvsem temelj telesa, to je trup, kjer se ti znatno okrepi. To delo, na jedru telesa, poveča vašo koordinacijo, izboljša vaše splošno ravnovesje. S Kickboxingom tudi tonizirate vaše mišice, izboljša se vaša fleksibilnost in zaradi te prilagodljivosti se vam zaostrijo refleksi, ker je za to zaslužen vaš trup, ki si ga ojačate s treningom Kickboxinga.

 

Naučiš se samoobrambe – bodite pripravljene

Samoobramba je še en razlog, zakaj je Kickboxing za ženske koristen. Na Kickboxing treningu se tudi naučiš in pridobiš nasvete o samoobrambi, kjer lahko sebe ali druge zaščitite pred fizičnim napadom. Na našem treningu ne samo, da izvajate udarce in brce, ampak se naučite tudi zakaj se vsaka poteza izvede in kaj bi bilo mogoče od tega uporabiti v konkretni situaciji. Ko se naučiš gibov, ki premikajo tvoje telo ( tehnične vidike odmikanja in distanciranja ), boš bolje razumela kako določen gib uporabiš v določeni situaciji. Po vsakem treningu kickboxa se boste počutile močnejše, ker boste fizično in psihično napredovale.

 

Zmanjšuje vaš stres

Ko že govorimo o duševnem wellnessu, je Kickboxing trening tudi odličen način za lajšanje stresa, ki je povezan z delom ali pa vašem osebnem življenju. Kickboxing trening je učinkovita in zdrava alternativa na koncu dneva. Na treningu boste sprostile endorfine, ki so v bistvu hormoni sreče v našem telesu. Študije so pokazale, da trening v skupini, kot je Kickboxing, pomaga povečati učinkovitost naših endorfinov več kakor, če bi trenirala sama. Poleg tega, da se počutite odlično čustveno, boste dobile tudi boljši spanec po Kickboxing treningu, plus povečale si boste duševno jasnost.

 

Pridobiš zaupanje

Ker boste na treningu Kickboxa doživeli oboje, tako duševne in fizične vplive, boste začeli pridobivati  zaupanje nad potekom naših treningov. Zdravi boste tako znotraj kot zunaj, kjer se ti bo povečala tvoja samozavest, ter se boste počutili, da uresničujete svoje fit cilje.

 

Začni Kickboxing trening že danes!

 

The New Trend

 

Kaj lahko pričakujem?

OK, tako, sedaj ste zgradili pogum, da preizkusite trening Kickboxinga. Našli ste Trening center S, kjer želite trenirati, vendar ne veste, kaj lahko pričakujete od vašega treninga. No, Kickboxing je eden od najbolj krožnih, različnih tipov treninga na planetu.

 

ca6cd47147d616d453dd56d9cc6d694a