menu close menu

Kickboxing je zelo raznolik in priljubljen borilni šport. Je borilna veščina, ki temelji na udarcih z nogo in roko. Kickbox je mešanica boksa in nožnih tehnik prevzetih iz različnih borilnih veščin kot so Taekwondo, Karate, Boks…

Mladinci 12 – 18 let

Tukaj je nekaj pozitivnih lastnosti, ki jih bo vaš otrok razvil z našim KICKBOX treningom.

Samozavest

Vaš otrok ima lahko novo raven zaupanja, v tolikšni meri, da bodo ljudje to tudi opazili. Tako lahko deluje trening kickboxa. Kickboxing Kids trening se je izkazal, da lahko vpliva na gradnjo zaupanja v otroke. Ko vaš otrok prestopi našo telovadnico je že na polovici tega. Nenehno se mu skozi trening gradi raven samozavesti in samospoštovanja in to je tista vrsta uspeha katero želi skoraj vsak starš doživeti in da bo otrok skozi to uspešen in srečen.

Pozitiven zmagovalni pristop

Druga ključna sestavina za uspeh ali neuspeh vašega otroka bo njegov odnos. Otroci skozi Kickboxing treninge razvijajo pozitivno zasluženi zmagovalni odnos, ki vpliva na vsak vidik njihovega življenja v globokih in trajnih načinov. To se ne sme podcenjevati. Odnos je čarobna beseda.

Akademske odličnosti

Če vaš otrok ni uspešen tudi v šoli, imamo odgovor. V bistvu, odličnost v šoli, je pogoj za vašega otroka, da napreduje skozi naše treninge. Mi ne jemljemo to na lahko in se lahko skupaj potrudimo, da bo vaš sin ali hči, bili uspešnejši. Otrok zaradi treningov začne lahko prevzemati odgovornost za svoje domače naloge in projekte. Učitelji bodo lahko to opazili, vi boste to opazili in šolski test bo to pokazal.

Športne sposobnosti

Kickbox bo sprostil vašega otroka in obenem dvignil športnost. Koordinacija, agilnost, hitrost in druge lastnosti nekega športnika bodo začele sijati skozi kakor cvet, tako bo vaš otrok pridobival atletske sposobnosti. Borilno veščinske sposobnosti so enake atletskim sposobnostim. Ni boljšega načina za povečanje usklajevanja spretnosti in telesno vidne koordinacije skupaj z močjo, splošne kondicije in fizične sposobnosti.

Disciplina, spoštovanje in odgovornost

Po prvem treningu, bo vaš otrok začel razvijati disciplino. Ta pomembna lastnost se poudari takoj in izvrši se je kot spoštovanje. Spoštovanje za inštruktorja, spoštovanje do drugih udeležencev, spoštovanje staršev, učiteljev, bratje in sestre itd..To se bo tudi začelo kazati pri vašem otroku. Opazili boste mogoče, kot vaš otrok začne zdravljenje ljudi bolje in postal boljši človek. Hkrati se bo vaš otrok postal bolj odgovoren za njegovo ali njeno domače naloge, opravila in druge dajatve.

Trening – način življenja

TV, video igre, junk hrane in sedeči življenjski slog so ustvarili epidemijo debelosti med našo mladino. Trening oziroma ukvarjanje s športom je nekaj, kar je treba poučevati otroka, mladino v zgodnji starosti. Prej, tem bolje. Vaš otrok bo postala bolj aktiven in začel ceniti telesno pripravljenost z našimi treningi.

Te vrednosti  ( samozavest, spoštovanje, umirjenost, pridobivanje znanja, pogum ) se bodo prijele pri vašem otroku, ki mu lahko pomagajo na vseh področjih v prihodnosti.

KAJ POTREBUJEM ZA TRENING

  • udobna športna oblačila
  • boks rokavice za trening
  • plastenko z vodo in brisačo
  • željo!