menu close menu

Hujšanje je enako profit. V današnjem času veliko ljudi živi na račun vas, vi ste tisti kateri jim profit naredite, kateri jim naredite življenje. In prav očitno je, da ljudje katerim cilj je shujšati bi naredili za to vse in po možnosti v najkrajšem možnem času. Pritisk zunanjosti je velik in vprašanje časa je kdaj bo oseba katera ime že tako potlačeno podobo o sebi in nizko vrednost samospoštovanja posegla po hitrih »rešitvah«. Vendar ta hitra »rešitev« se izkaže za lažno. In takrat pride trenutek, ko boste projekcijo slabih občutkov nase še potrojili.
Hujšanje ima dve fazi: faza hujšanja in faza vzdrževanja teže (dolgotrajna). In pravi boj se začne pri vzdrževanju teže, ko vam kratkoročne zapovedi, rešitve ne pomagajo.
Naše telo, deluje kot celota. Vsi dejavniki so pomešani: zdravstveni, fizični, psihični, emocionalni. Vendar kljub temu se večina osredotoča samo na fizični dejavnik, zato ste tudi tukaj in to berete. Holističen pristop je nujen, da lahko na telo dolgotrajno vplivate.
Hujšanje ni le omejevanje kalorij in dovolj gibanja, je mnogo več kot to.

THES – program hujšanja z osebnim pristopom, namenjen osebam katere želijo shujšati, izgubiti maščobno tkivo in oblikovati telo. Treningi potekajo z osebnim trenerjem, kateri se posveti samo vam in telovadnico imate samo zase.

V ceno je vključena meritev telesne sestave, plan treningov, plan prehrane.

High Res JPG (16)