menu close menu

 

” The Rep Effect ” je tista formula, katera je dokazana za preoblikovanje telesa.

 

the-rep-effect-960x540_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Učinek treninga BODYPUMP je v Rep Effect-u, kjer skupaj vztrajamo na treningu, se potimo in z našo vzdržljivostjo oblikujemo dolge, vitke mišice in napeto – toniziramo močno postavo.

 

Raziskave so potrdile, da ima BODYPUMP ™ velik učinek pri porabi kalorij in izgorevanju maščob. Izboljšuje aerobno kondicijo, mišično moč in mišično vzdržljivost. Ker vse te pozitivne stvari potujejo na treningu preko našega uma, obstajajo tudi dokazi, da zaradi tega ima BODYPUMP pozitivne psihološke koristi.

 

Skrivnost BODYPUMPA je » rep effect », ki je dokazano, da zagotavlja popolno preobrazbo telesa. Rep Effect ni dvigovanje težkih uteži na glavo, ampak, z uporabo lahkih uteži in velikem številu ponovitev, kako naše telo in mišice občutijo spremembo.

 

Ob doseganju » rep effecta » na treningu, vam BODYPUMP izklesa ramena, razdeli – odvoji biceps in triceps, ustvari močne vitke noge, čvrsto zadnjico in močno jedro – trup. Koreografija je v vsaki od teh mišičnih skupinah posebej usmerjena tako, da boste izgorevali maščobe, pokurili več kalorij in dosegli bolj smiselno izgubo telesne maščobe in mišične utrujenosti. Končni rezultat je, da graditi mišično, telesno moč, ne da bi pri tem pridobival/a na telesni masi.

 

Na tipičnem BODYPUMP treningu boste opravili med 800 in 1000 ponovitev v eni samem skupinskem treningu. To je več kot štirikrat več, kakor, da bi treniral/a sam/a.

 

 

 

lsmi1028-3-2-decal_equipment