menu close menu

high-res-jpg

 

 

BodyPump100 največja globalna zabava na svetu , ki se bo zgodila tudi pri nas dne  14.1.2017.

 

25 let nas navdihuje in je enostavna, najštevilčnejša, najpopularnejša, najučinkovitejša oblika treninga na svetu. Kakor je zasvojila cel svet, je zasvojila tudi nas na obali. Trenutno je BodyPump razširjen v 100 državah, kjer ima 15.000 licenčnih klubov s 50.000 inštruktorji, ki vsak dan motivirajo več kot 5 milijonov vadečih.

 

 

 

 

 

BodyPump je popularen, ker je združenih veliko elementov, ki so vključeni v trening. Motivacija, enostavnost izvedbe, ki je zaradi tega primerna za vsakogar, motiviran trener, kjer iz njega potuje energija do vas, gledaš in treniraš, kot, da imaš osebnega trenerja poleg, koncentracija, doseganje ciljev, ponovitev, ki jih imaš tik pred sabo, kar ti prinese dodatno moč in samozavest. Rezultat in zadovoljnih 5 milijonov vadečih po celem svetu.

 

 

bodypump100-social-tile-glen-ostergaard

bodypump100-social-tile

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BodyPump bo dne 14.1.2017 praznoval 25 let. Na ta dan izide tudi jubilejna edicija 100, ki jo bomo proslavili z največjo globalno fitnes zabavo, kjer jo bodo, tako kot po celem svetu, proslavili tudi vsi Slovenski Les Mills centri.

 

 

bodypump100-facebook-cover-01

 

 

 

Vas, dragi vadeči, ter tudi bodoči vadeči, vabimo, da se nam pridružite na zabavi, da skupaj proslavimo, ter smo skupaj deležni zgodovinskega dogodka, ko bo cel svet ob istem času poprijel za uteži in izvajal trening imenovan BodyPump 100.

 

Po treningu nas čaka druženje, party, ponos, ki ga dobimo ob doživetju zgodovinskega dogodka.

 

Število mest za trening je omejeno, zato spremljaj naše objave in si pridobi mesto na BodyPump 100.

 

Na party ste pa vabljeni vsi.

 

lsmi1028-3-2-decal_equipment