menu close menu

bp100d8b58c40-b065-442e-8275-7670a818531d

bp100-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prihaja edinstveno doživetje » #BODYPUMP100 ». Te mika, da bi na ta dan, ko se bo zgodila največja, svetovna, fitnes zabava, tudi ti poprijel/a za uteži in treniral istočasno s celo Slovenijo in Svetom? In to še live!

 

Skupaj ustvarimo doživetje s treningom in z zabavo, partyem, ki bo ob zaključku dneva. Zato ne bo nobeden prikrajšan za ta dan, kajti če ne utegneš trenirat, se pridi pa zabavat ob super družbi.

 

Ker je število mest omejeno, smo pripravili igro, da skupaj, ves ta čas, ki prihaja, občutimo doživetje te globalne fitnes zabave.

 

Razkrivamo par načinov, kako si lahko zagotoviš mesto na BodyPump 100.

 

  • Žrebanje aktivnih članov

Ker želimo, da imate vsi aktivni člani enake možnosti, da poprimete za svoj set uteži na BODYPUMPU100, se bomo poigrali z žrebanjem. Prijave na recepciji že zbiramo in z malo sreče bo mesto na treningu tvoje, kjer se zasede par mest na BODYPUMP100.

 

  • Top Bodypump zgodbe naših članov

Zapiši svojo BodyPump zgodbo na event – dogodek  https://www.facebook.com/events/220507581724241/ facebook  strani Trening centra S (zakaj imaš rad Bodypump, kako ti je spremenil življenje, eno doživetje, mogoče prigodo, ustvaril novo prijateljstvo,.…). Izbrali bomo najboljše zgodbe in napolnili par mest na BODYPUMP100.

 

  • BodyPump kviz

Spremljaj Facebook stran Trening centra S, kjer boš zasledil/a nagradno vprašanje povezano z BodyPumpom. Vsakič enega izmed pravilnih odgovorov tudi nagradimo z mestom na BODYPUMP100.

 

  • Akcija, posebna ponudba za nove člane

December je tu, bližajo se prazniki, zato smo pripravili akcijske letake, ki so na naši spletni strani https://www.treningcenter-s.si/bodypump100/popust-20-za-nove-clane/  . Natisni letak, izpolni ga, ter ga prinesi na recepcijo Trening centra S. Prvi trening je brezplačen. Izkoristi akcijsko ceno neomejenih treningov, kupiš karto in prični s treningi BodyPumpa. Osvoji gibe in padi v žrebanje za par mest, ki jih zagotovimo novim članom za BODYPUMP100.

 

  • 100 razlogov

 

Napišeš zakaj ti je Bodypump všeč, dober, zanimiv…itd. List dobiš na recepciji in to potem obesimo na tablo in telovadnico, ter izžrebamo najbolj zanimive razloge.

 

  • Največji oboževalec BodyPumpa

Potem si noter. Izbrali bomo par mest, ki jih zasedejo najbolj privrženi pumperji na BODYPUMP100 treningu.

 

  • Zvesti član

Si mogoče tisti, najbolj zvesti član? V tem primeru, ti je mesto na BODYPUMP100 zagotovljeno.

 

  • Top član

Prav tako prejme mesto na BODYPUMP100 član, ki je v zadnjih 12 mesecih opravil absolutno največje število obiskov.

 

 

lsmi1028-3-2-decal_equipment