menu close menu

UČINEK PONOVITEV. Zakaj je učinek ponovitev dokazana formula, ki omogoča vašo telesno transformacijo. ZAKAJ BODYPUMP OMOGOČA ODLIČNE REZULTATE

Skrivnost BODYPUMPA se nahaja v številu ponovitev in njihovemu učinku – zadnje odkritje na področju treninga z utežmi, ki pomaga oblikovati dolge, vitke mišice in čvrsto, tonizirano telo.

Zadnje raziskave so potrdile, da ima BODYPUMP™ velik potencial porabe energije in maščobe, ter da izboljšuje aerobno kapaciteto, mišično moč in vzdržljivost v moči. Dokazano je tudi bilo, da imajo BODYPUMP treningi tudi pozitivne psihološke doprinose.

 

Učinek ponovitev, skrivnost BODYPUMP-a, je tisti, ki dokazano deluje pri telesni preobrazbi.

 

Učinek ponovitev je tako ovrgel tradicionalen način razmišljanja, ki pravi, da je za dobre rezultate nujno potrebno dvigovati težke uteži.

Učinek ponovitev, oz. “The Rep Effehigh-res-jpg-12ct” namreč utrudi mišice ob uporabi lažjih uteži in izvajanju velikega števila ponovitev.

Ob uporabi koncepta “The Rep Effect”-a, BODYPUMP trening prinaša oblikovana ramena, definirane tricepse ter bicepse, močne vitke noge, čvrste ritne mišice ter jeklen trup. Vse trening kombinacije na omenjenih telesnih področjih, so specifično zastavljene z namenom, da se doseže poraba maščobe, kalorij ter doseže mišična utrujenost/izčrpanost, ki omogoči nadaljnjo transformacijo moči in vzdržljivosti v kombinaciji. Končni rezultat je torej močno, mišičasto telo, ki pa ni ogromno.

 

 

 

 

Tekom tipičnega BODYPUMP treninga, vadeči opravi med 800 in 1000 ponovitev in to v manj kot 60 minutah. To, pa je 4-krat več, kar lahko povprečni vadeči opravi sam v fitnes telovadnici.

 

Ostanite ali postanite del BODYPUMP fitnes zgodovine in prihodnosti tudi vi. Pridružite se nam 14. januarja 2017, na velikem globalnem BODYPUMP praznovanju ob izdaji 100 edicije BODYPUMP-a.

 

 

lsmi1028-3-2-decal_equipment