menu close menu

Prihaja edinstveno doživetje » #BODYATTACK100 ». Te mika, da bi na ta dan, ko se bo zgodil velika fitnes atletski trening in zabava, bil/a poleg? Zakaj pa ne. Drugje po svetu so že in še bodo speljali takšen dogodek in z nami si ga deležen lahko tudi ti.

Skupaj ustvarimo doživetje s treningom in z zabavo, ki bo ob zaključku dneva ob super družbi.

Ker je število mest omejeno, smo pripravili igro, da skupaj, ves ta čas, ki prihaja, občutimo doživetje tega atletskega treninga.

 

Razkrivamo par načinov, kako si lahko zagotoviš mesto na Bodyattack 100.

 

  • Redni “attackar-ji” imate mesto že zagotovljeno

 

Trening center že ve kateri od vadečih ste redni in oboževalci Bodyattacka

 

  • Žrebanje aktivnih članov

 

Ker želimo, da bi vsi aktivni člani bili na dogodku in preizkusili svoje zmogljivosti, imamo odprte prijave na recepciji in že zbiramo število. Z malo sreče bo mesto na Bodyattack 100 tvoje.

 

  • Bodyattack zgodbe naših članov

 

Zapiši svojo Bodyattack zgodbo pod objavljen dogodek  https://www.facebook.com/events/588786238138947/   na FB strani Trening centra S (zakaj imaš rad/a Bodyattack, si pridobil/a kondicijo odkar ga treniraš, eno doživetje, mogoče prigodo, zakaj ti je zanimiv, ustvaril novo prijateljstvo,.…). Izbrali bomo najboljše zgodbe in napolnili par mest na BODYATTACK100.

 

  • Bodyattack kviz

 

Spremljaj Facebook stran Trening centra S, kjer boš zasledil/a nagradno vprašanje povezano z BodyAttack-om. Vsakič enega izmed pravilnih odgovorov tudi nagradimo z mestom na BODYATTACK100.

 

  • Brezplačen preizkus Bodyattack 100

 

Osebe, kateri niste še bili pri nas, imate sedaj možnost brezplačnega preizkusa tega agilno, atletsko obarvanega treninga ta dan. Na email info@treningcenter-s.si pošlji prijavo s pripisom ” delil/a sem dogodek in všečkal/a FB stran ”

Torej, deliš dogodek javno in všečkaš našo FB stran, pošlješ prijavo na email in dobiš brezplačen trening za dogodek.

Prostih je 5 mest. V primeru večjih prijav, izžrebamo 5 mest.

 

  • NAGRADA

 

Med vsemi, ki boste deležni treninga, izžrebamo par nagrajencev, ki bodo prejeli: 1x 1kg proteinov po želji, 1x 500g Bcaa, 1x proteinska čokoladica po želji, 1x 1L športni napitek po želji.

 

24.3.2018 ARE YOU IN?