menu close menu

Pridruži se nam ob 25-letnici, ko bomo 24. marca 2018, s 100. izdajo BODYATTACKA-a in majhno zabavo, navdihnili tebe, celo Slovenijo in še dodatne milijone vadečih po svetu. Nekje po svetu je že potekalo, nekje pa še bo in tudi pri nas v Trening centru S.

BODI DEL NEČESA VELIKEGA, kar se ti vtre v spomin za vedno.

 

Z odlično glasbo in vrhunskimi inštruktorji, je BODYATTACK navdihnil že milijone ljudi. NAJ TUDI TEBE.

 

PRIDRUŽI SE VELIKEMU DOGODKU, ter si zagotovi mesto za dan 24.3.2018 mesto na Bodyattack 100, s pričetkom ob 18h. Zbiramo se pa že prej.

 

Število mest je omejeno. Prikrajšan ne bo nihče, kajti, če treninga ne uspeš opraviti, bo zato namenjena zabava – party v Trening centru S, ki se bo odvijala dalje po zaključku treninga BodyAttack 100 in na ta način tudi z nami proslaviš del atletskega dogodka, ki ga je deležen tudi cel svet.

 

Izkoristi tudi Akcijo za neomejeno 6 mesečno karto s popustom v višini -20%.  Višina popusta je tolikšna, da treniraš skoraj 2 meseca brezplačno. Popust za nakup karte velja od 24.3. – 31.3.2018.

 

Kje je še popust? Za vsakega, bo ta dan, dne 24.3.2018 tudi popust -20% na vse izdelke športne prehrane, od športnih pijač, proteinov, vitaminov, ter vseh ostalih prehrambenih dodatkov.

 

Informacije se bodo odvijale na spletni strani ali pa odgovorimo na vprašanje preko emaila: info@treningcenter-s.si

 

Prijavo za dogodek pošlješ na email: info@treningcenter-s.si    Število prijav nam omogoča nakup zadostnega števila pijač in jedače za zabavo.

Spremljaj nas in si pridobi mesto na Bodyattack 100. Max število je 30. Imeli bomo tudi 5 mest brezplačno in sicer za osebe, katere niso bile še pri nas in bi preizkusili ta izjemen atletski trening.

KAKO DO MESTA? Kmalu v objavah.

 

STE PRIPRAVLJENI NA BODYATTACK 100?

 

Izviren atletski trening BODYAT TACK je udaril pomemben mejnik – 100 izdaj. Pridite in proslavite navdihujoč in vznemirljiv program, ki je ustvaril in združil zabavno s treningom, ter fitnes znanje z visoko zmogljivostjo tvojega telesa od leta 1980. #BODYATTACK100 #fitterthanever