menu close menu

Hiit razpored med 25. in 29. aprilom

Imamo koncept, trening plan za izgubo teže, zgraditi mišice ali se počutiti bolj fit in poln kondicije. Z nami je to mogoče, ker imaš vse tipe različnih treningov na enem mestu in temu namenjen ta koncept. Programe imaš pripravljene in trenerji trenirajo z vami. Prisoten je velik skupinski duh, kjer ti energije ne zmanjka, niti motivacije in skupaj pokurimo ogromno kalorij kjer se rezultatom in izgubi maščob hitro bližaš.

Z nami treniraš vse skupinske treninge po urniku in to kolikor želiš. Sestavljen koncept treningov za oblikovanje telesa, moč, kondicijo, vzdržljivost, pusto mišico, kjer ti ni potrebno razmišljati, ker ti mi vse pripravimo. Prideš, odtreniraš pod nadzorom, s trenerjem, se posvetuješ, dobiš smernice, odideš, dobiš rezultat.

You have tried the rest. Now try the best.

Hiit treningi za ta teden:

Ponedeljek: Plyo

Torek: Moč

Sreda: Zaprto

Četrtek: Kardio

Motivacija, znanje, rezultat.

Ena karta za vse skupinske treninge, ki se med seboj razlikujejo, tako, da bo telesni rezultat hitrejši. Mešanje različnih tipov treningov pripomore k hitrejšemu cilju, ki si ga zadaš. Izbira teh treningov ti tudi dvigne boljšo motivacijo, voljo, ker ti pri pestri izbiri treningov ne bo dolgčas. Treniraš lahko vsak dan, vse skupinske treninge, z eno karto.

25. 4. 2022 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Hiit razpored med 25. in 29. aprilom