menu close menu

Hiit razpored med 4. in 8. aprilom

Sedaj je obdobje in primeren čas ali kakor bi mi rekli, trening cikel, do poletja. Ta cikel treningov je tvoj, je zate in želja, da postaneš fit, se oblikuješ, izgubiš maščobo, pridobiš kondicijo, dosežeš osebne podvige. Zato smo točno sedaj izbrali nove treninge, ki so temu, tebi namenjeni.

Kakšen bo tvoj načrt? Kaj točno boš naredil/a? Bo premalo? Si treniral/a že prej in trenutno ne veš, kako ustvarit napredek? Prepusti se našim trenerjem, ker s športom živijo že skoraj 30 let in še vedno vztrajajo, bolj in bolj. Pridruži se profesionalnim treningom, ki prinašajo super rezultate. Smo enciklopedija vaj in ti tudi svetujemo o vsem, kar pripelje do tvojega uspeha.

Naredi spremembo in prični skupinskimi treningi, kjer si povezan z ljudmi in na ta način lahko dosežeš več, kar je veliko lažje. Občuti skupinski učinek. Ko se vrneš domov boš polna energije, nove moči, srečnejša, brez stresa, kajti treninge imamo zelo motivirane, ki dobro tudi vplivajo na mentalno počutje. Postala boš samozavestnejša.

Vdihnite in pričnite, ter potuj skozi treninge v boljše življenje.

Kateri hiit trening si dodaš ta teden še med ostale treninge:

Ponedeljek: Kardio

Torek: Moč

Sreda: Plyo

Četrtek: Mix1

You have tried the rest. Now try the best.

3. 4. 2022 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Hiit razpored med 4. in 8. aprilom