menu close menu

Hiit razpored med 14. in 18. marcem

Sedaj je obdobje, ko se telovadnice polnijo in primeren čas ali kakor bi mi rekli dolg cikel, do poletja. Ta cikel je tvoj in želja, da postaneš fit ali pa pridobiš kondicijo, osebne podvige, torej,  navdušeni posamezniki se pridružijo telovadnicam in fitnesom s svojimi željami, do rezultatov. Nekateri pa celo v takem obdobju dobijo novo motivacijo v življenju in si treninge vzamejo, kot bolj zdravo življenje.

Kakšen bo tvoj načrt? Kaj točno boš naredil/a? Bo premalo? Si treniral/a že prej in trenutno ne veš, kako ustvarit napredek? Pridruži se našim strokovnjakom, kjer so s športom živeli v mladih letih in še vedno vztrajajo, bolj in bolj. Pridruži se profesionalnim treningom, kjer se počutiš kot športnik. Smo enciklopedija vaj in ti tudi svetujemo, katere vaje so učinkovite in zakaj se točno tako morajo izvajati. Tu je pa še prehrana, kjer se z dolgoletnimi izkušnjami o prehrani lahko pogovorite s prehranskim svetovalcem.

Naredi spremembo in prični skupinskimi treningi, kjer si povezan z ljudmi in na ta način lahko dosežeš več, kar je veliko lažje. Občutiš  “skupinski učinek” , ko se vsi premikajo istočasno, ko se med treningom počutite povezani z drugimi, vam olajša napor.

Vdihnite in pričnite, ter potuj skozi treninge v boljše življenje. Kmalu boste tudi vi trenirali z nami, ne zato, ker moraš, ampak zato, ker si ne morete predstavljati življenja brez treninga.

You have tried the rest. Now try the best.

Poleg ostalih treningov si poglej urnik hiit treningov za ta teden:

Ponedeljek: Mix1

Torek: Moč

Sreda: Kardio

Četrtek: Plyo

Motivacija, znanje, rezultat.

Ena karta za vse skupinske treninge ( klin na urnik ), ki se med seboj razlikujejo, tako, da bo telesni rezultat hitrejši. Mešanje različnih tipov treningov pripomore k hitrejšemu cilju, ki si ga zadaš. Izbira teh treningov ti tudi dvigne boljšo motivacijo, voljo, ker ti pri pestri izbiri treningov ne bo dolgčas. Treniraš lahko vsak dan, vse skupinske treninge, z eno karto.

14. 3. 2022 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Hiit razpored med 14. in 18. marcem