menu close menu

Hiit razpored med 31. januarjem in 4. februarjem

Raven trebuh je » igra », ki  jo je težko dobiti za oba spola. To je mehko mesto, ki je lahko eno od najtežjih predelov telesa, da ga, toniziraš, utrdiš, ožaš. Vendar, trening je ena metodo, ki delujejo hitreje, da to » igro » nadgradiš. Je težko. Kaj je v življenju lahko? Na lahek način ne prideš do ciljev, do uspehov. Ostajaš v svoji comfort zoni, kjer nisi zadovoljen/a in samo jamraš in iščeš izgovore. Hard way is only way. To je življenje. Tako se vrstijo rezultati in uspehi.

Visoko intenzivni intervalni trening vključiš med ostale naše skupinske treninge in pokuriš resno količino maščob, zares hitro. Ampak ne samo kakršne koli maščobe. Naše izkušnje kažejo, da lahko mešanje vseh naših treningov ima velik pomen za zmanjšanje maščobe okoli trebuha.

Ponedeljek: Kardio

Torek: Moč

Sreda: Mix2

Četrtek: Plyo

Motivacija, znanje, rezultat.

Spremeni poglede, spremeni sebe, spremeni igro.

Trening center S so rezultati, telesni in mentalni.

Ena karta za vse skupinske treninge ( klin na urnik ), ki se med seboj razlikujejo, tako, da bo telesni rezultat hitrejši. Mešanje različnih tipov treningov pripomore k hitrejšemu cilju, ki si ga zadaš. Izbira teh treningov ti tudi dvigne boljšo motivacijo, voljo, ker ti pri pestri izbiri treningov ne bo dolgčas.

30. 1. 2022 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Hiit razpored med 31. januarjem in 4. februarjem