menu close menu

Hiit razpored med 13. in 17. decembrom

Na treningu si pomagamo en drugemu in sledimo cilju, pa tudi, ko je to težko. Življenje se izplača zgrabiti z obema rokama.

Treningi dajejo rezultate. Telesne in mentalne. Še posebej, če je to splanirano pravilno in v povezavi z ostalimi treningi, ki jih imaš na razpolago v Trening centru S. Vidni rezultati so tako na telesu, kakor kardiovascularno. Treningi, ki jih lahko trenirajo ali trenirane osebe ali manj trenirane osebe. Program je pripravljen, da oboji doživite tapravi učinek treningov.

Z ostalimi treningi si postopno prilagajaš hiit treninge in tudi, če imaš samo osnovno bazo kondicije, ti bo to pokazalo spremembe na telesu in zmanjšal možnosti kardiovascularnih bolezni, ter zmanjšal količino maščobe na telesu.

Osebam z višjo bazo telesne pripravljenosti pa hiit trening ustvari še več moči in še bolj lahko postaneš Fit.

Ponedeljek: Mix2

Torek: Plyo

Sreda: Mix1

Četrtek: Mix3

Motivacija, znanje, rezultat.

Spremeni poglede, spremeni sebe, spremeni igro.

Trening center S so rezultati, telesni in mentalni.

Ena karta za vse skupinske treninge ( klin na urnik ), ki se med seboj razlikujejo, tako, da bo telesni rezultat hitrejši. Mešanje različnih tipov treningov pripomore k hitrejšemu cilju, ki si ga zadaš. Izbira teh treningov ti tudi dvigne boljšo motivacijo, voljo, ker ti pri pestri izbiri treningov ne bo dolgčas.

13. 12. 2021 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Hiit razpored med 13. in 17. decembrom