menu close menu

Treniraj doma “Netflix treningi”


Ob otvoritvi telovadnice lahko treniraš z nami v živo
in to za samo 35e na mesec.
Treniraš vse treninge po urniku in to neomejeno.

Pozdravljeni, dragi člani Trening centra S,

Vemo, da je ohranjanje telesne pripravljenosti in aktivnosti najboljši način, da zgradimo močan imunski sistem in ostanemo zdravi. Poleg tega je dokazano, da redna telesna aktivnost preprečuje stres in prinaša koristi za duševno zdravje.

Da bi vam pomagali ostati aktivni, ko ni mogoče obiskati naše telovadnice, smo se združili z Les Mills in vam sedaj omogočili brezplačne spletne treninge. Zdaj lahko 30 dni uživate v brezplačnem dostopu do LES MILLS ™ On Demand. Za začetek preprosto kliknite spodaj.

BREZPLAČNI TRENINGI http://link.lesmillsondemand.com/SHmN

Ko se prijavite, boste morali vnesti svoje podatke o plačilu, vendar vam 30-dnevna preizkusna različica ne bo zaračunana. Če želite nadaljevati s tem, boste samodejno postali naročnik plačila po tej posebni ceni, o kateri smo se dogovarili z Les Mills, kar sem Vam, našim članom tudi razložil. Upoštevajte, da je preizkus veljaven samo za nove naročnike.

LES MILLS On Demand ponuja več kot 800 vaših najljubših vadb v 13 kategorijah. Vadite lahko s klasičnimi programi, kot sta BODYPUMP ™ in BODYCOMBAT ™, delate vaje za previdnost in otroke celo aktivirate z BORN TO MOVE ™. Vadbe se gibljejo od 15 do 55 minut, na voljo pa so tudi možnosti za vse ravni tvoje trenutne telesne priprave.

Upamo, da boste uživali v vadbi doma in se veselimo, da se bomo kmalu videli v Trening centru S, ko se bodo stvari vrnile v normalno stanje.

Ekipe Trening centra S vam želi polno moči in zdravje.

2. 4. 2020 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Treniraj doma “Netflix treningi”