menu close menu

Rezerviraj si termin za osebno trenerstvo

Hujšanje, pridobivanje kondicije je enako profit.

V današnjem času veliko ljudi živi na račun Tebe, ti si ta kateri drugim profit naredite na račun tvoje sposobnosti in tako sebi in njim naredite življenje. Trenutno živimo v času, ko ne migamo, več pojemo, možgani so manj aktivni, strah je prisoten zaradi socialnih omrežij za katere seveda imamo sedaj čas, da jih totalno preveč absorbiramo vase, v tvoj um, ki postaja manj močnejši in posledično temu postajamo šibki, nesamozavestni.

Pritisk zunanjosti bo kmalu postal velik in vprašanje časa je, če se bo tvoja podoba ki je postala potlačena in z nizko vrednostjo samospoštovanja posegla po hitri vspostavitvi in ojačanju tvojega uma, v tvojo novo podobo, tvojo novo moč, tvojo močno samozavest. Um je močnejši od telesa in takrat pride trenutek, ko se boste odločili in Tvojo projekcijo slabih občutkov, ki je nastala v tej krizi, boste nase še potrojili.

Vsa ta čustva, ki so se ustvarila in Tebe potlačila na tla jih lahko z nami dvigneš nazaj, na še močnejšo osebo. Smo motivatorji, imamo življenske izkušnje, imamo znanje, znamo svetovati in te spraviti na močno pot k novim zmagam naproti. Ja, pri nas tako napreduješ skozi treninge ali so to treningi hujšanja ali pridobivanju kondicije, moči. Poleg osebnih trenerstev, ki ste jih deležni tako, da treniraš čisto sam imaš vključeno v program tudi prehrano, ki se pa lahko spreminja tako, da vsak mesec dobiš nov načrt prehrane.

  • Rezerviraj si termin za osebno trenerstvo, ko bomo ponovno odprti.

  • Osebna trenerstva bodo potekala v dopoldanskem in popoldanskem času. Ena mesta so že rezervirana.

  • Za vse informacije lahko pišeš na info@treningcenter-s.si

  • Lahko pripišeš poleg tudi telefonsko št. in te pokličemo.

Ostanite močni. Postanite močnejši. Ostanite zdravi.

31. 3. 2020 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Rezerviraj si termin za osebno trenerstvo