menu close menu

Grit razpored med 1. in 8. marcem

Sedaj je obdobje, ko se telovadnice polnijo in primeren čas ali kakor bi mi rekli dolg cikel, do poletja. Ta cikel je tvoj in želja, da postaneš fit ali pa pridobiš kondicijo, osebne podvige, torej, navdušeni posamezniki se pridružijo telovadnicam in fitnesom s svojimi željami, do rezultatov. Nekateri pa celo v takem obdobju dobijo novo motivacijo v življenju in si treninge vzamejo, kot bolj zdravo življenje.

Kakšen bo tvoj načrt? Kaj točno boš naredil/a? Bo premalo? Si treniral/a že prej in trenutno ne veš, kako ustvarit napredek? Pridruži se našim strokovnjakom, kjer so s športom živeli v mladih letih in še vedno vztrajajo, bolj in bolj. Pridruži se profesionalnim treningom, kjer se počutiš kot športnik. Smo enciklopedija vaj in ti tudi svetujemo, katere vaje so učinkovite in zakaj se točno tako morajo izvajati. Tu je pa še prehrana, kjer se z dolgoletnimi izkušnjami o prehrani lahko pogovorite s prehranskim svetovalcem.

Naredi spremembo in prični s skupinskimi treningi, kjer si povezan z ljudmi in na ta način lahko dosežeš več, kar je veliko lažje. Občutiš  “skupinski učinek” , ko se vsi premikajo istočasno, ko se med treningom počutite povezani z drugimi, vam olajša napor.

Vdihnite in pričnite, ter potuj skozi treninge v boljše življenje. Kmalu boste tudi vi trenirali z nami, ne zato, ker moraš, ampak zato, ker si ne morete predstavljati življenja brez treninga.

You have tried the rest. Now try the best.

Ponedeljek: CARDIO 1

Torek: ATHLETIC

Sreda: STRENGTH

Četrtek: PLYO

Petek: CARDIO 2

1. 3. 2020 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Grit razpored med 1. in 8. marcem