menu close menu

Party v Trening centru S

Četrto leto treningov je za nami. Hvala vsem članom, vadečim Trening centra S, za zaupanje in ogromno pozitivne energije, ki si jo prenašamo med sabo.

7.12.2015 smo prvič odprli vrata in od teh prvih korakov je minilo štiri leta. Skupaj smo doživljali veliko osebnih sprememb, tako športnih kot življenjskih. Zato smo ponosni, da vas treniramo, ker nas motivirate z ogromno pozitivne energije.

Ostaja pa nekaj, kar bomo še vedno izžarevali:

Trening center S  oddaja ljubezen do športa in zdravega načina življenja. Uživamo v tem, kar počnemo in v to tudi verjamemo.

Skrbimo za dobro vzdušje in najnaprednejše treninge. Če želiš napredovati, se moraš obdajati s tistimi, ki imajo podobne cilje. To te žene naprej in premagovanje ovir, ki ti pridejo na pot, lažje rešiš. Disciplina, organiziranost in vztrajnost, ki so potrebni za dosego telesnih ciljev, se tudi odraža v samem življenju in osebnih področjih.

Bližnjic ne poznamo, ampak trdo delo. Stvari predstavimo takšne, kot so. Predstavljamo realne cilje, ki se jih doseže z realnimi metodami. Naš cilj so rezultati, ki so trajni.

Trening Centra S, brez vseh članov ne bi bilo, zato se prav vsem iz srca zahvaljujemo za izkazano zaupanje. Trudili se bomo še naprej, da bomo in boste vedno boljši.

Člani, vadeči,

Vabimo vas, da v petek 6. decembra, skupaj proslavimo uspešno 4. leto treningov.

Zbiramo se po treningih in sicer od 21h dalje.

Potrdite udeležbo osebno na recepciji, da nabavimo zadostno količino pijače in jedače.

VSTOP = veljavna trening karta ( allinclusive, dopoldanska, kickbox, osebno trenerstvo )

Dress kode: casual ( brez visokih petk )

Vaš TCS team, radi vas imamo.

1. 12. 2019 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Party v Trening centru S