menu close menu

Grit razpored med 23. in 28. aprilom

Pri nas izbereš lahko več namenov, zakaj treniraš, kakšen je tvoj cilj. Nekaterim se ob spoznanju naših treningov, vtrejo bolj globoko in jih privede do tega, da treniraš ZASE, za svoje dobro počutje, ker veš, da je fit življenje boljše življenje.

Z Grit treningom lahko dvigneš svoj anaerobni prag, kar pomeni, da se bo tudi tvoja aerobna kapaciteta povečala. Če poenostavimo, ob isti hitrosti, ki si jo vajen/a boš lahko šel/šla še dlje ali pa isto razdaljo premagal/a v hitrejšem tempu. Da pa boš v poletju lahko užival/a tako, kot se za športnike spodobi moramo ostati aktivni. Vi ste tisti, ki Nas ženete, da smo vedno boljši. Naredi si treninge še bolj intenzivne, naj ti sonce poda energijo in še bolje izboljšaj formo, kjer ti bo TCS poskrbel, da boš ostal/a fit čez poletje.

Ne verjameš? Pridi na obisk, kjer ti bomo povedali še kakšno zanimivost.

You have tried the rest. Now try the best.

Izkoristi sedanji popust v višini – 20% za 3m karto, kjer lahko treniraš dopoldne in popoldne, kar želiš in kolikor želiš, 10 različnih treningov in sestavljen koncept za oblikovano telo. Urnik vseh treningov je na spletni strani.

Torek: CARDIO

Sreda zjutraj: STRENGTH

Sreda popoldne: STRENGTH

Četrtek: PLYO

Petek: ATHLETIC

22. 4. 2019 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Grit razpored med 23. in 28. aprilom