menu close menu

Grit razpored med 11. in 17. marcem

Sedaj je obdobje, ko se telovadnice polnijo in primeren čas ali kakor bi mi rekli dolg cikel, do poletja. Ta cikel je tvoj in želja, da postaneš fit ali pa pridobiš kondicijo, osebne podvige, torej, navdušeni posamezniki se pridružijo telovadnicam in fitnesom s svojimi željami, do rezultatov. Nekateri pa celo v takem obdobju dobijo novo motivacijo v življenju in si treninge vzamejo, kot bolj zdravo življenje.

Kakšen bo tvoj načrt? Kaj točno boš naredil/a? Bo premalo? Si treniral/a že prej in trenutno ne veš, kako ustvarit napredek? Pridruži se našim strokovnjakom, ki s športom živijo celo življene in še vedno vztrajajo, bolj in bolj. Pridruži se profesionalnim treningom, kjer se počutiš kot športnik. Smo enciklopedija vaj in ti tudi svetujemo, katere vaje so učinkovite in zakaj se točno tako morajo izvajati. Tu je pa še prehrana, kjer se z dolgoletnimi izkušnjami o prehrani lahko pogovorite s prehranskim svetovalcem.

Naredi spremembo in prični skupinskimi treningi, kjer si povezan z ljudmi in na ta način lahko dosežeš več, kar je veliko lažje. Občutiš “skupinski efekt” , ko se vsi premikajo istočasno, ko se med treningom počutite povezani z drugimi, vam olajša napor.

Vdihnite in pričnite, ter potuj skozi treninge v boljše življenje. Kmalu boste tudi vi trenirali z nami, ne zato, ker moraš, ampak zato, ker si ne morete predstavljati življenja brez treninga.

 

Grit razpored za ta teden:

 

Ponedeljek: STRENGTH ob 18h ( namesto bodypump 1 )

 

Torek: PLYO

 

Sreda zjutraj: STRENGTH

 

Sreda popoldne: STRENGTH

 

Četrtek: CARDIO

 

Petek: MIX

 

You have tried the rest. Now try the best.

10. 3. 2019 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Grit razpored med 11. in 17. marcem