menu close menu

Grit razpored med 24. in 30. oktobrom

Visoko intenzivni intervalni trening Grit je svoje ime spremenil v osebno »športno igro« in veliko študija v ozadju poudarja izjemne transformativne učinke ( transformacija telesa, oblikovanje, kondicija, vzdržljivost, izguba maščobe ). Rezultati prihajajo, ko povežeš ostale naše treninge in jih skombiniraš z Grit treningi. To je formula, ki vam omogoča, da vedno znova dosežete svoje maksimalno trening območje ali zono, ki tvoje telo dvigne na najvišjo raven. Če je trening pravilno strukturiran, kot je naš Grit, se sproščajo stresni hormoni, kot je kortizol. Učinki kortizola so lahko pozitivni ( pospešena izguba maščob ). Izbira treninga in kombinacija treningov v enem tednu ali manjšem cikličnem obdobju, mora biti smoterna, da dosežeš pravilni efekt. To najbolje vemo mi in ti to, do potankosti tudi razložimo.

 

Z nami treniraš dopoldne in popoldne, kar želiš in kolikor želiš. Sestavljen koncept treningov za oblikovanje telesa, moč, kondicijo, vzdržljivost, pusto mišico, kjer ti ni potrebno razmišljati, ker ti mi vse pripravimo. Prideš, odtreniraš pod nadzorom, s trenerjem, se posvetuješ, dobiš smernice, odideš, dobiš rezultat.

 

Nudimo vam tudi plan treninga, sestava jedilnika, prodaja in popusti do -20% za prehranske dodatke ( proteini, bcaa, vitamini, glutamin…itd… ), fit svetovanje.

 

You have tried the rest. Now try the best.

 

Grit razpored za ta teden:

 

Torek: STRENGTH

 

Sreda zjutraj: STRENGTH

 

Sreda popoldne: PLYO

 

Četrtek: CARDIO

 

Petek: MIX

23. 9. 2018 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Grit razpored med 24. in 30. oktobrom