menu close menu

Grit razpored med 10. in 16. septembrom

 

Treniraš sam/a pa nimaš več motivacije? Nimaš rezultata? Nimaš zadovoljive kondicije? Stremiš k boljšemu napredku? Ne veš kakšno prehranjevanje je primerno zate? Potrebuješ nasvet profesionalnih trenerjev?

Mi imamo rešitev zate, splača se potruditi, sprejeti izziv, bo vredno.

Napreduj skozi faze sprememb in pridobi svojo samozavest.  Zaupanje, ki ti ga damo pri premagovanju ovir, da bi dosegli svoje cilje. Učinkoviti treningi in naš koncept, znanje, profesionalnost, se pokaže v tvojem  napredku, ko prehajaš skozi faze sprememb.

Zagotovimo ti že po prvem končanem treningu, da dobiš pojav višje ravni energije, občutek pozitivnosti. Sprejmi izzive in z nami imaš varno pot do uspeha.

Kako si boš pa ti ta teden kombiniral/a Grit treninge z ostalimi, si poglej spodaj:

 

Z nami treniraš dopoldne in popoldne, kar želiš in kolikor želiš. Sestavljen koncept treningov za oblikovano telo, kjer ti ni potrebno razmišljati, ker ti mi vse pripravimo. Prideš, odtreniraš pod nadzorom, s trenerjem, se posvetuješ, dobiš smernice, odideš, dobiš rezultat.

 

Nudimo vam tudi plan treninga, sestava jedilnika, prodaja in popusti do -20% za prehranske dodatke ( proteini, bcaa, vitamini, glutamin…itd… ), fit svetovanje.

 

You have tried the rest. Now try the best.

 

Grit razpored za ta teden:

 

Torek: PLYO

 

Sreda zjutraj: CARDIO

 

Sreda popoldne: CARDIO

 

Četrtek: STRENGTH

 

Petek: MIX

9. 9. 2018 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Grit razpored med 10. in 16. septembrom