menu close menu

Grit razpored med 3. in 7. septembrom

Moški zaradi testosterona hranijo več maščob okoli trebuha. Pri ženskah pa hormoni, vključno z estrogenom potiskajo maščobo dol, po telesu, kjer se kopiči na zadnjici in stegnih. Če je izguba maščobe vaš cilj, potem je skrivnost v tem, da vaše telo »kliknite« na kurjenje maščobe. Ne samo med treningom, temveč cel dan in noč. Odgovor je, da daš moč mišičnim mitohondrijem, majhnim strukturam znotraj celic, ki ustvarjajo energijo, ki predstavlja skoraj vse maščobe, ki jih uporablja telo. Te majhne »elektrarne« je mogoče klikniti, da uporabijo več maščob. Da ti bo to zanimivo in motivacijsko, brez dolgčasa, brez razmišljanja, kakšen trening naj opravim ali treniram pravi trening in učinkovit trening, je z nami to že ustvarjeno, kajti trenerji so telesno pripravljeni zaradi teh treningov in to prenašajo vam, ker se ve da učinkujejo. Ti samo prideš, odtreniraš in vesel, ter motivirano odideš in s cilji prideš na naslednji trening. S katerim Grit-om v povezavi z drugimi našimi treningi pa v tem tednu klikneš porabo maščob?

 

Popusti samo še ta teden, -10% za mesečno karto. Treniraš dopoldne in popoldne, kar želiš in kolikor želiš. Sestavljen koncept treningov za oblikovano telo, kjer ti ni potrebno razmišljati, ker ti mi vse pripravimo. Prideš, odtreniraš pod nadzorom, s trenerjem, se posvetuješ, dobiš smernice, odideš, dobiš rezultat.

 

Nudimo vam tudi plan treninga, sestava jedilnika, prodaja in popusti do -20% za prehranske dodatke ( proteini, bcaa, vitamini, glutamin…itd… ), fit svetovanje.

 

You have tried the rest. Now try the best.

 

Grit razpored za ta teden:

 

Torek: CARDIO

 

Sreda zjutraj: PLYO

 

Četrtek: STRENGTH

 

Petek: PLYO

2. 9. 2018 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Grit razpored med 3. in 7. septembrom