menu close menu

Grit razpored med 27. in 31. avgustom

Vključevanje treningov v tvoje življenje, nam poda na koncu super občutek in počutje. Zaradi tega dobivamo več energije, pomaga nam, da bolje in lažje opravljamo vsakodnevne naloge in poleg močnejšega našega zdravja, se počutimo super. To so ravno ti razlogi, zaradi katerih se tako počutimo, ko opraviš naše treninge. Vendar na poti do popolne sposobnosti obstaja nekaj ovir, ki jih vsi moramo sprejeti za dosego cilja. Soočamo se s pravimi treningi, kjer veš, da nas čaka ne lahka pot, občutiš bolečino, utrujenost, ampak na koncu vemo, da je to zaradi treninga, ki učinkuje in mi zaradi tega napredujemo. To so znaki, da si na pravih treningih, s pravimi ljudmi in veš, da deluje.

 

Popusti padajo iz tedna v teden. Tokrat je višina -15% za mesečno karto, ki traja samo do konec tega tedna. Treniraš dopoldne in popoldne, kar želiš in kolikor želiš. Sestavljen koncept za oblikovano telo, kjer ti ni potrebno razmišljati, ker ti mi vse pripravimo. Prideš, odtreniraš pod nadzorom, s trenerjem, se posvetuješ, dobiš smernice, odideš, dobiš rezultat.

 

Plan treninga, sestava jedilnika, prodaja in popusti do -20% za prehranske dodatke ( proteini, bcaa, itd… ), fit svetovanje.

 

You have tried the rest. Now try the best.

 

Grit razpored za ta teden:

 

Torek: PLYO

 

Sreda zjutraj: STRENGTH

 

Četrtek: STRENGTH

 

Petek: CARDIO

26. 8. 2018 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Grit razpored med 27. in 31. avgustom