menu close menu

Grit razpored med 20. in 24. avgustom

Predan fizični aktivnosti v sedanjem času, pomeni nekaj dobrega, kar ti je dano za boljše življenje. Močna, tvoja mentaliteta, je hvale vredna, da opraviš treninge vsak dan ali parkrat v tednu. Energijo moraš porabiti. Ob naših treningih, ki znajo biti resni in moraš biti osredotočen, na koncu, ko uloviš ritem, vidiš, da znamo biti tudi zabavni, kar te privede do tega, da začneš z nami na treningih uživati. In tu začneš z rezultati. Pri Grit treningih so intervali in gibi tako združeni, da te izzovejo, do tvojega maximuma in se moraš potisniti mimo tega, ko že misliš, da ne zmoreš. Doseganje tega postane globje in močnejše, ker veš, da je to dobro za tvoje telo.

 

Popusti padajo iz tedna v teden. Tokrat je višina -20% za mesečno karto, ki traja samo do konec tega tedna. Grit treningi so trije različni in trije od desetih treningov, ki jih imaš v programu. Treniraš dopoldne in popoldne, kar želiš in kolikor želiš. Sestavljen koncept za oblikovano telo, kjer ti ni potrebno razmišljati, ker ti mi vse pripravimo. Prideš, odtreniraš pod nadzorom, s trenerjem, se posvetuješ, dobiš smernice, odideš, dobiš rezultat.

 

Plan treninga, sestava jedilnika, prodaja in popusti do -20% za prehranske dodatke ( proteini, bcaa, itd… ), fit svetovanje.

 

You have tried the rest. Now try the best.

 

 

Grit razpored za ta teden:

 

Torek: CARDIO

 

Sreda zjutraj: PLYO

 

Četrtek: STRENGTH

 

Petek: PLYO

 

 

 

 

6. 8. 2018 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Grit razpored med 6. in 10. avgustom

 

 

20. 8. 2018 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Grit razpored med 20. in 24. avgustom