menu close menu

Grit razpored med 30.7. in 3. avgustom

 

Negativna slika telesa je lahko vsakodnevna bitka za mnoge ženske. Kljub temu, da pri moških ni toliko izrazita, ženske, ne marajo besede  “nezadovoljstvo telesa” ( ki je bolj tehničnega pomena ), kar je pogosto povezano z nizko samospoštovanjem, depresijo in škodljivim vedenjem do zdravja, vključno z motnjami prehranjevanja. Čeprav, daleč od čudežnih tretmajev, lahko samo en 30 ali več minutni trening  znatno vpliva na takojšnje misli o telesnem nezadovoljstvu. To potem pomeni boljše razpoloženje in bolj pozitivne misli, ki lahko trajajo ves dan. In ta pozitiven učinek je bil še dodatno okrepljen pri ženskah, po končanem treningu, kjer je maximalno izboljšanje tega občutka in se počutiš močnejšo, ker veš, da premaguješ prekomerno telesno težo.

 

Izkoristi popust za vse naše treninge v višini – 30% za mesečno karto, kjer lahko treniraš dopoldne in popoldne, kar želiš in kolikor želiš, 10 različnih treningov s sestavljenim konceptom za oblikovano telo in kondicijo. Urnik vseh treningov je na spletni strani.

 

Plan treninga, sestava jedilnika, prodaja in popusti do -20% za prehranske dodatke ( proteini, bcaa, itd… ), fit svetovanje.

 

You have tried the rest. Now try the best.

 

Grit razpored za ta teden:

 

Torek: CARDIO

 

Sreda zjutraj: PLYO

 

Četrtek: STRENGTH

 

Petek: PLYO

29. 7. 2018 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Grit razpored med 30.7. in 3. avgustom