menu close menu

Grit razpored med 9. in 13. julijem

Ne potroši svoj čas za razmišljanje o strahu pred neuspehom. Bolj pomembno je, da strah ali neuspeh prežvečiš, se učiš iz njega in ugotoviš kaj bi storili drugače, da dosežeš svoj cilj in začneš to uresničevati.

Biti trmast in skromen sta dve lastnosti, za katere so lahko  ključ do uspeha. Veliko navdiha pridobiš pri poslušanju in učenju od drugih ljudi. Zamenjaj poglede, zamenjaj načine. Kje najdete motivacijo? Dobiš jo z nami, z našim druženjem. Na koncu, bo enostavneje postati fit, ker boš užival/a v postavljanju ciljev, ker na splošno, je to zate izziv, prekineš eno rutino in doživiš drugačne tipe treningov, spoznaš drugačne ljudi.

 

Izkoristi popust za vse naše treninge v višini – 30% za mesečno karto, kjer lahko treniraš dopoldne in popoldne, kar želiš in kolikor želiš, 10 različnih treningov s sestavljenim konceptom za oblikovano telo in kondicijo. Urnik vseh treningov je na spletni strani.

 

Plan treninga, sestava jedilnika, prodaja in popusti do -20% za prehranske dodatke ( proteini, bcaa, itd… ), fit svetovanje.

 

You have tried the rest. Now try the best.

 

Grit razpored za ta teden:

 

Torek: PLYO

 

Sreda zjutraj: STRENGTH

 

Četrtek: STRENGTH

 

Petek: CARDIO

 

8. 7. 2018 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Grit razpored med 9. in 13. julijem