menu close menu

Grit razpored med 26. in 29. junijem

Naš imunski sitem ima pomembno vlogo, kako boš ti in tvoje telo delovalo in se prilagajalo življenju. To vlogo igraš ti, največ ti, ker lahko to kontroliraš in postajaš samo še močnejši/a. Raziskave kažejo, da 90 do 95 odstotkov bolezni, povzroča stres. Stres ogroža imunski sistem in izčrpa sposobnost telesa, da se upira boleznim in se ozdravi. Temu lahko narediš konec, s korakom, da pričneš skrbeti zase in za svoje telo. Zna biti težko, ampak trening deluje oziroma pomaga na mnogih različnih ravneh. S treningom lahko preprečiš številne kronične zdravstvene razmere, ki se ti lahko uspostavijo ob ponavljanju stresnih obdobij. Premagaj stres, ojačaj imunski sitem, obdrži formo skozi življenje, ker je fit življenje boljše življenje.

 

Izkoristi popust za vse naše treninge v višini – 30% za 1m, kjer lahko treniraš dopoldne in popoldne, kar želiš in kolikor želiš, 10 različnih treningov s sestavljenim konceptom za oblikovano telo in kondicijo. Urnik vseh treningov je na spletni strani.

 

Plan treninga, sestava jedilnika, prodaja in popusti do -20% za prehranske dodatke ( proteini, bcaa, itd… ), fit svetovanje.

 

You have tried the rest. Now try the best.

 

Grit razpored za ta teden:

 

Torek: MIX1

 

Sreda zjutraj: MIX2

 

Četrtek: MIX2

 

Petek: CARDIO

 

25. 6. 2018 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Grit razpored med 26. in 29. junijem