menu close menu

Grit razpored med 11. in 15. junijem

Ker je biti fit boljše za življenje in ker enostavno obožujemo Grit treninge, ki nam dvigajo formo in ker naše poletje mora biti top, zato treniramo dalje, da premikamo gore, osvajamo vrhe in preplavamo naše morje. Smo nepremagljivi, ker imamo višji anaerobni prag, boljšo eksplozivnost in več mišic. S temi efekti, ki jih Grit trening prinese, ki ga vključiš z oastalimi našimi treningi, izboljšaš svojo vzdržljivost, kar pomeni, da boš tekel ali kolesaril dlje časa ali hitreje, hribe premagoval z lahkoto, to pa zato, ker s takimi treningi izgubiš kakšen kilogram maščobe in boš to vse opravil/a z manj napora.

 

Izkoristi popust za vse naše treninge v višini – 30% za 1m in 3m karto, kjer lahko treniraš dopoldne in popoldne, kar želiš in kolikor želiš, 10 različnih treningov s sestavljenim konceptom za oblikovano telo in kondicijo. Urnik vseh treningov je na spletni strani.

 

Plan treninga, sestava jedilnika, prodaja in popusti do -20% za prehranske dodatke ( proteini, bcaa, itd… ), fit svetovanje.

 

You have tried the rest. Now try the best.

 

Grit razpored za ta teden:

 

Torek: MIX1

 

Sreda zjutraj: CARDIO

 

Četrtek: MIX2

 

Petek: STRENGTH

 

10. 6. 2018 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Grit razpored med 11. in 15. junijem