menu close menu

Božično novoletna zabava in TCS-jev rojstni dan

 

Drugo leto treningov je za nami. Hvala vsem članom Trening centra S za zaupanje in ogromno pozitivne energije, ki si jo prenašamo med sabo.

 

7.12.2015 smo prvič odprli vrata in od teh prvih korakov je minilo dve leti. Skupaj smo doživljali veliko osebnih sprememb, tako športnih kot življenjskih. Zato smo ponosni, da vas treniramo, ker nas motivirate z ogromno pozitivne energije.

 

Ostaja pa nekaj, kar bomo še vedno izžarevali:

Trening center S  oddaja ljubezen do športa in zdravega načina življenja. Uživamo v tem, kar počnemo in v to tudi verjamemo.

Skrbimo za dobro vzdušje in najnaprednejše treninge. Če želiš napredovati, se moraš obdajati s tistimi, ki imajo podobne cilje. To te žene naprej in premagovanje ovir, ki ti pridejo na pot, lažje rešiš. Disciplina, organiziranost in vztrajnost, ki so potrebni za dosego telesnih ciljev, se tudi odraža v samem življenju in osebnih področjih.

Bližnjic ne poznamo, ampak trdo delo. Stvari predstavimo takšne, kot so. Predstavljamo realne cilje, ki se jih doseže z realnimi metodami. Naš cilj so rezultati, ki so trajni.

Trening Centra S, brez vseh članov ne bi bilo, zato se prav vsem iz srca zahvaljujemo za izkazano zaupanje. Trudili se bomo še naprej, da bomo in boste vedno boljši.

 

Člani,

Vabimo vas, da v petek 22. decembra, skupaj proslavimo uspešno 2. leto treningov in hkrati božično novoletno zabavo.

 

Zbiramo se po treningih in sicer od 21h dalje ( lahko tudi prej )

 

Potrdite udeležbo na recepciji, da nabavimo zadostno količino pijače in jedače. Če ima pa kdo željo kakšno doma narejeno dobroto prinesti, bomo pa vsi zadovoljni.

 

Vsakega bomo tudi obdarili z Božičnim darilcem.

 

Dress kode: casual clothing and without high heels shoes

 

 

Vaša ekipa TCS, radi vas imamo.

13. 12. 2017 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Božično novoletna zabava in TCS-jev rojstni dan