menu close menu

Popusti v decembru in nagradna igra za brezplačno karto

Smo v obdobju, ko hitro zmanjka idej za vsa darila, ki jih moramo podariti. Vnaprej že vemo, koga bi radi obdarili, ne veš pa kaj bi mu podarili? Zate imamo odlično rešitev. Svoji prijateljici, prijatelju, partnerju, družinskim članom lahko podariš zdrav način življenja, več gibanja, spremembo v življenju, nove prijatelje. Vsaka pozitivna sprememba ti lahko življenje naredi bolj motivirano, kar se odraža v tvojem počutju in samozavesti, tvojem osebnem napredovanju. Boljši/a ti, močnejši/a ti v prihodnjem letu.

Vaši obdarovanci si bodo lahko sami izbrali datum pričetka novega, drugačnega doživetja s pozitivnimi osebami, ki jih čakajo v Trening centru S.

 

1. Popust za darilni bon:

 

-15% za nakup darilnega bona Trening centra S velja za vsakogar ( za člane in za ne člane )

 

 

  • Kaj pa mi podarimo tebi, kot našemu aktivnemu članu?

 

Če si naš aktivni član, ti ob nakupu darilnega bona, podarimo teh omenjenih -15%. Ampak to ni še vse! Poleg tega popusta ti podarimo še -15% popusta ob nakupu tvoje naslednje karte, če je podarjen darilni bon za osebo, ki ni bila še pri nas.

 

2. Kako do brezplačne mesečne allinclusive karte?

 

Pravila nagradne igre za 30 dnevno allinclusive brezplačno karto, ki velja za vse, tako člane in ne člane:

 

  • Všečkaj objavo in našo fb stran Trening center S
  • Deli objavo na svojem zidu ( javno )
  • Označi 3 prijatelje/ce, ki bi trenirale/i s tabo

 

Nagrajenca/ko bomo izžrebali dne 31.12.2017. Nagrajenec/ka, se oglasi na naši recepciji z dnem, ko želi pričeti s treningi. Nagrada je neprenosljiva in je potrebno pričeti treninge z bilo katerim dnem, do konec meseca februarja 2018.

 

Darilne bone kupite na naši recepciji v Trening centru S, Sermin 72b ( vsak dan razen sobote od 17h dalje ), kjer se vidimo, spoznamo in vam tudi dodatno kaj svetujemo o treningih in prehrani.

 

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na email: info@treningcenter-s.si

 

December je lep mesec, mesec doživetij. Naredi sebi in tvojim bližnjim prihodnje leto še boljše, z še več doživetij in motiviranega novega leta.

 

Srečno

 

Vaš TCS Team

5. 12. 2017 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Popusti v decembru in nagradna igra za brezplačno karto