menu close menu

Par nasvetov Sebastijana, da ostaneš v svojem planu in dosežeš svoj cilj

Vrnili smo se nazaj, na ritem treniranja in novih doživetij, novih druženj, novih spoznanj, novega znanja.

 

Naše treninge lahko začnete kadarkoli in vključujejo najboljše, najnovejše poteze naših raznih programov. Čas je, da se prebiješ, do svojih sprememb in preusmeriš poglede, ter se zavežeš nečemu. Gradimo uspehe, motivacijo, da naredite nekaj ogromnega.

 

Smo drugačni, smo novi, smo najnaprednejši, z veliko znanja o športu in stremimo k vašemu cilju.

 

Nekaj nasvetov vam podam, kako ostati zavezan treningom.

 

V vsakem primeru se lahko posvetujete s Sebastijanom ( osebni trener, trener skupinskih treningov, lesmills inštruktor, kickbox trener in bivši tekmovalec, ter nosilec medalj iz svetovnih prvenstev, svetovnih pokalov, kategoriziran mednarodni športnik v olimpijskem komiteju, 25 let izkušenj v športu ) o planiranju treningov, prehrani, nasveti.

 

  1. Point celega takšnega procesa, da postaneš fit, je v tem, da si uresničiš svoje navade, spremeniš navade. Ne gre se za to, da imaš to večno, ampak najdi si način tako, da bo to tvoj življenski način oziroma tvoj način življenja.

 

  1. Odgovori na dva vprašanja. Motivacija in predanost sta ključ, do uspeha in uspeha tvoje telesne pripravljenosti. Preden začneš z določenimi treningi, se vprašaj, kako bom ostal motiviran/a? Naš odgovor je enostavem, mi ti zagotovimo motiviranost, kajti trenerji smo izobraženi in se s tem profesionalno ukvarjamo, ker je to naš način življenja in sledimo » trendom » in novostim na področju športa. V Trening centru S, imamo narejen sistem, da dejansko res ostaneš v motivaciji čez celo leto, ker treninge je potrebno menjati, muziko zamenjati, poteze-vaje zamenjati in narediti vedno nekaj novega in zanimivejšega. Kako bom ostal/a na tej poti? Točno to je naš koncept, naši izjemni programi, motivacijski trenerji, ki vam dajejo izgled, kajti mi kot trenerji, moramo tudi biti telesno pripravljeni in to vam dokazujemo, ker treniramo skupaj z vami.

 

  1. Sledenje tvojemu vedenju, pomaga pri zagotavljanju odgovornosti in ustvarjanju novih zdravih navad. Spremljaj svoj napredek ( opravi meritve, preuredi prehrano, cikliraj treninge, vse dobiš v Trening centru S ) in vedno se posvetuj s Sebastijanom, kako naprej, kaj spremenim, da hočem doseči cilj.

 

  1. Poišči si trening partnerja. Zato so naši treningi zelo zanimivi, ker vedno nekoga spoznaš, se z njim povežeš in si treninge narediš zanimivejše in bolj motivirane. Zato je dober ta skupinski duh, ki ga pri nas doživiš.

 

  1. Pridruži se skupini, pridruži se sitemu Trening centra S. To je odlična rešitev, saj si lahko deliš izkušnje, vzpone in padce, morda pa vam bo tudi kdo drug podal motivacijo, da postanete boljši in bližje svojim ciljem. Okoli sebe imaš ljudi, ki se zanašajo na vas in gremo skupaj skozi vaje in si medsebojno pomagamo, kar ti naredi celoten proces močnejši.

 

  1. Sledi našim programom, treningom, nasvetom, druženjem, pogovorom, kajti tako boš povečal/a svojo moč, raven energije in samozavest. Nekaterim vadečim je to, več lot izguba kilograma, kajti gre se za to, kako se želiš počutiti. Želim se počutiti super, samozavestno in energično, ko vstopim v službo, na zabavo, pred izpit, predstavo, zagovor, projekt. Z nami, ker imamo ogromno izkušenj v življenju se bo lahko tudi odprl vaš um še bolj in svoje telo do energičnega občutka, kar je čudovito.

 

  1. Bodite pozitivni in potrpežljivi. Če takoj ne vidite rezultate, naj bo potrpljenje in pozitivnost vaša pomoč, da ostanete v procesu, ritmu, rutini na poti k ustvarjanju zdravega in aktivnega življenjskega sloga. Zapomnite si motivacijske besede med treningi, po treningu, ki se vrtijo v vaših ušesih medtem, ko so prisotna vaša druga opravila. Na poti do cilja pomagajo tudi v vsakdanjem življenju takšni spomini besed, muzika in v mislih ohranjaj motivacijo.

 

Vse kar se dogaja v vašem življenju je lahko pozitivno.

 

31. 10. 2017 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Par nasvetov Sebastijana, da ostaneš v svojem planu in dosežeš svoj cilj