menu close menu

Grit razpored med 30.oktobrom in 5.novembrom

Znebi se maščobe? BMI ali ITM meritev? Kaj povesta? Viscelarna maščoba ali maščoba okoli trebuha, za katero so bolj podvrženi moški, medtem, ko so ženske višji maščobi podvržene v spodnjem delu telesa.

 

Torej, kaj pomeni visceralna maščoba? Zakaj je tu poleg prehrane pomemben tudi trening? To je maščoba globoko v središču trupa in sicer okoli notranjih organov. Analize kažejo, da je to problem v današnjem življenju, kajti takšne maščobe pri nekaterih osebah vizuelno niti ne opaziš in nastaja zaradi premalo telesne aktivnosti, ter neurejene prehrane. Ko tukaj združiš še sladkor, nastane velik problem, kar povzroča razporeditve viscelarne maščobe in posledično temu pojavi raznih bolezni. Prepreči to in naredi nekaj zase, nekaj novega, nekaj drugačnega, pridobiš motivacijo ti in tvoja družina, prijatelji okoli tebe. Prepeči si nadaljnje delovanje nabiranja maščobe in prepreči nastajanje debelosti, kajti to je rizični faktor za diabetes, srčno bolezen, hipertenzijo, osteoartritis, povišan holesterol. Zaustavi si vnetje telesnih tkiv, kar vodi v razvoj kardiovaskularne in metabolne bolezni.

 

Zdravje je odsotnost bolezni, ter dobra kvaliteta življenja. Da bo življenje lepo in z nič stresa, ti pomagamo mi. Poskušamo pomagati vam, družbi in ustvariti več zavedanja o pomembnosti pravilnega in varnega, ter pravega treniranja in prehrani.

 

You have tried the rest. Now try the best. TCS.

 

Grit razpored za ta teden:

 

Ponedeljek: STRENGTH

 

Sreda zjutraj: zaprto-praznik

 

Sreda popoldne: zaprto-praznik

 

Četrtek: CARDIO

 

Petek: PLYO

29. 10. 2017 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Grit razpored med 30.oktobrom in 5.novembrom