menu close menu

Project Fit – šola hujšanja – Fit za poletje

 

KDAJ, KJE JE PREDAVANJE 3. IN KAJ BOMO NAREDILI?

 

V soboto 10. junija ob 10h v Trening centru S na Serminu.

 

S predavanjem št.3,  bomo opravili meritve telesne sestave in primerjali vaše rezultate za katere ste dobili smernice na predavanju 1 in 2. Na predavanju 2. smo se dotaknili prehrane še bolj podrobno, v smislu kdaj in koliko, ter kaj naj se poje. Kako pomagajo prehrambeni dodatki pri oblikovanju telesa in za kaj so priporočljivi, ter kdaj jih konzumiraš. Cel naš plan je bil tempiran za mesec julij. Na delavnici 3. bomo šli še v globlji detajl o prehrani in jedilnika, kjer boste občutili kako je dobro opravljati cikle tako o treningih kakor v prehrani.

 

K pravilnemu prehranjevanju moraš pristopiti pametno in sistematično, kajti samo tako dobi telo učinek in da tebi določeno prehranjevanje uspe in ga telo sprejme. Poleg tega so pa ključni seveda treningi, kajti brez tega ni oblikovanja telesa. Zakaj naši treningi učinkujejo in kakšne tipe treningov je potrebno izvajati za dosego želenega cilja izveš samo pri nas.

 

KAJ TI PROJECT FIT ŠE PRINESE?

 

Akcijo kart. Če nisi še naš član/ica, pohiti in se pridruži ostalim vadečim, ter si oblikuj telo in pridobi energijo za poletje, ki je že pred tabo.

 

90 dnevna karta je v redni prodaji že s popustom in sedaj pridobiš še dodaten popust.

 

90 dnevna karta – 30 % ( velja od 5.6. dalje )

 

30 dnevna karta – 25 % ( velja od 5.6. dalje )

 

Popust velja za naše redne in bodoče nove člane.

 

Če nisi še z nami, se prijavi na svoj prvi brezplačen trening na:

info@treningcenter-s.si

 

Trening center S, znanje, motivacija, rezultat.

 

Ker je fit življenje boljše življenje.

 

KOMU JE ŠOLA NAMENJENA?

 

Vsem ( veljavna karta ) aktivnim članom Trening centra S, ki bi se želeli naučiti še nekaj več, najti novo motivacijo in narediti korak naprej. Namenjena je tudi tistim, ki si želite postati aktivni pa ne veste kako in kje začeti, katera pravila upoštevati. Šola je torej namenjena tako popolnim začetnikom, kot tudi že utečenim rekreativnim športnikom Trening centra S, skratka vsem, ki si želite napredovati, ne glede na to, na kateri stopnji pripravljenosti se nahajate ta trenutek.

 

Treningi: koncept izbranih treningov, ti omogoča izbiro glede na rezultat, ki ga želiš. Naš urnik ti omogoča treninge preko celega tedna, da ja ne izgubiš treninga za kar si plačala/l. Premišljeno sestavljeni treningi in razporejeni treningi, ti omogočajo tvoj telesni rezultat.

Prehrana: naša izbira prehrambenih dodatkov je točno izbrana ob konceptu naših treningov in s svetovanjem vam pomagamo, da izgubite telesno maščobo, ovržete slabo prehranjevanje, dobite zdravo energijo in pridete do želenega rezultata.

Support: vedno smo na razpolago, ob vaših željah in vprašanjih pri vaši poti do rezultata.

 

ŠOLA HUJŠANJA IN OBLIKOVANJA TELESA

 

Sonce počasi dobiva svojo moč, poletje pa je že za ovinkom. Ker ste si preteklo leto najverjetneje obljubili, da boste poskrbeli za svojo postavo do naslednjega poletja, vam sedaj sporočamo, da je napočil čas za vaše poletje.

Ker imamo mi polno treningov in vi poln življenjski ritem, smo se odločili, da bomo izvajali predavanja, kjer si bomo za vas na osebnem pristopu vzeli veliko časa, kakor med tednom, ko vedno hitimo.

Predavanja lahko poimenujete kakor želite, ali šola hujšanja in oblikovanja telesa ali pa, kako fit telo postaviti v še bolj fit.

Učili se bomo o zdravi in uravnoteženi prehrani, najnovejših prehranjevalnih smernicah (in tudi zmotah), o treningih – o tem, katerim treningom se nikakor ne smemo izogniti, kateri so obvezni in kateri podporni treningi, kako različne tipe treningov kombinirati, da dosežemo svoj zastavljeni cilj, ponudili pa vam bomo tudi celostno rešitev v praksi in ne samo v teoriji.

 

KAJ JE ŠOLA HUJŠANJA IN OBLIKOVANJA TELESA?

 

Šola predstavlja osebno trenerski pristop k doseganju vaših zastavljenih vadbenih ciljev. Vsakega izmed vas bomo obravnavali na individualni ravni, ter vam tako omogočili razvoj aktivnega življenjskega sloga in doseganje zastavljenega vadbenega cilja.

 

To je TVOJ  projekt, v katerem se bomo skozi serijo predavanj in delavnic naučili postati in tudi ostati (še bolj) fit. Ugotovili bomo, kaj že delamo prav in katere so največje napake, ki jih delamo v povezavi s prehrano, treningom in zdravim načinom življenja nasploh. Poleg tega se bomo naučili trenirati varno in učinkovito, veliko pozornosti pa bomo posvetili tudi našim navadam ali, bolje rečeno, spremembi le teh, vse skupaj pa bomo podprli z najnovejšimi znanstvenimi dognanji iz sveta športa in aktivnega življenja.

 

KAJ DOBIM V ŠOLI HUJŠANJA IN OBLIKOVANJA TELESA?

 

Predavanja o različnih vrstah treninga, potrebnih za dosego specifičnega vadbenega cilja (trening z utežmi, kardio trening, visoko intenzivni trening).

Predavanja o optimalnem načinu prehranjevanja za aktiven življenjski slog,

delavnice o sestavi vsakdanjih jedilnikov z namenom razviti zdrave prehranjevalne navade,

svetovanje o uporabi prehranskih dodatkov, redne meritve telesne sestave, izdelavo individualnega programa treninga, spremljanje napredka, svetovanja.

 

Treningi v Trening centru S se razlikujejo od ostalih tradicionalnih oblik treningov. V ozadju je znanost, premišljena sestava gibalnih vzorcev in sekund, ter programa, koreografije. Treningi izjemno dvignejo nivo metabolizma, kar omogoča veliko porabo maščobe med in še dolgo časa po treningu. Treningi v skupinah so pod nadzorom in motivacijo trenerja, ter s pomočjo ostalih članov premikaš svoje meje, kjer energije ne manjka.

 

Vaš TCS Team

23. 5. 2017 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Project Fit – šola hujšanja – Fit za poletje