menu close menu

AKCIJA -15% za 180 dnevno karto plus brezplačne ugodnosti

 

Sonce počasi dobiva svojo moč, zima maha v slovo, poletje pa je že za ovinkom. Ker ste si preteklo leto najverjetneje obljubili, da boste poskrbeli za svojo postavo do naslednjega poletja, vam sedaj sporočamo, da je napočil čas za vaše poletje.

 

Treningi v Trening centru S se razlikujejo od ostalih tradicionalnih oblik treningov. V ozadju je znanost, premišljena sestava gibalnih vzorcev in sekund, ter programa, koreografije. Treningi izjemno dvignejo nivo metabolizma, kar omogoča veliko porabo maščobe med in še dolgo časa po treningu. Treningi v skupinah so pod nadzorom in motivacijo trenerja, ter s pomočjo ostalih članov premikaš svoje meje, kjer energije ne manjka.

 

Zakaj imamo toliko različnih treningov?

 

Ker je potrebno  mešati treninge, da prideš do svojega rezultata in da se vaše telo ne bo dolgočasilo ob izvajanju enega in istega treninga. Telo je sestavljeno na ta način in tako funkcionira, da lahko napreduje.

 

Zakaj je potrebno mešati treninge?

 

Količina kalorij, ki jih boste pokurili na treningu bo varirala odvisno od tipa treninga. To je zelo dobro za telo. Zato je pri nas različna izbira premišljenih treningov, ki jih lahko trenirate glede na svoj čas, oziroma kakor vam ritem dopusti ali pa upoštevate smernice na tabli ali pa skupaj sestavimo plan v tedenskih ciklih. Vsi ti različni treningi so izbrani zato, da dobite rezultat. Telo funkcionira na ta način. Če se trenira samo eno »vadbo« se poraba kalorij znatno zmanjša oziroma se po določenem številu treningov ne napreduje, ker bo telo vedelo, kaj pričakuje in kot rezultat, bo telo zmanjšalo izdatke energije. V TRENING CENTRU S je rezultat neuprašljiv, ker koncept in program je sestavljen na vrhunskem nivoju in z najnovejšimi prijemi v svetu fitnesa, ter učinkovitimi vajami, ki so premišljeno sestavljene k vsakem programu s svojo strukturo. Redno spreminjamo nove različice programov, muzike, različne gibe in gibalne vzorce. Vse te spremembe so premišljene in narejene, da konstantno, tekom daljšega obdobja treninga, izzovete telo, ustavite dolgčas in DOBITE REZULTATE. Telo po določenem času zahteva spremembe, ker tako deluje in s tem ustaviš monotonost gibov. Mi vemo, kdaj je potrebno to spremeniti, zato je pri nas drugače, zanimivo, zabavno, tudi naporno, športno usmerjeno, pozitivno, motivacijsko, z vidnimi rezultati.

 

Trening center S & Lesmills skupinski in timski treningi na Serminu.

 

AKCIJA!!! -15% za 180 dnevno karto plus brezplačne ugodnosti

 

Izkoristi AKCIJO – 15% popusta pri nakupu 180 dnevne karte ( 6 mesečne karte ), poleg pa bomo brezplačno dodali še trening plan in posvet s trenerjem, posvet o prehrani, meritve telesne sestave.

 

Popust velja do konca meseca marca in z njim tudi vse gratis ugodnosti, ter možnost plačila na 3 obroke.

15. 3. 2017 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za AKCIJA -15% za 180 dnevno karto plus brezplačne ugodnosti