menu close menu

AKCIJA!!! -15% za 180 dnevno karto plus brezplačne ugodnosti

 

Premakni se zdaj, spravi se v pogon in prehiti vse, ki so že začeli z mislijo, kako in kje oblikovati telo in se počutiti lepo v svojem telesu. Izkoristi te mesece in si naredi spremembo v življenju, ter treniraj z nami in pridi v družbo, kjer vadeči in trenerji verjamejo vate. Efektivni in vrhunski treningi z izjemnimi rezultati.

Mi te motiviramo, mi te treniramo, skupaj s tabo se potimo, skupaj se pripeljemo do rezultata.

 

Izkoristi AKCIJO – 15% popusta pri nakupu 180 dnevne karte ( 6 mesečne karte ), poleg pa bomo brezplačno dodali še trening plan in posvet s trenerjem, posvet o prehrani, meritve telesne sestave.

 

Popust velja do konca meseca marca in z njim tudi vse gratis ugodnosti, ter možnost plačila na 3 obroke.

 

Prvim petnajstim, ki kupijo 180 dnevno karto po izjemni ceni, podarjamo proteinsko čokoladico Clean Bar.

 

Sonce počasi dobiva svojo moč, zima maha v slovo, poletje pa je že za ovinkom. Ker ste si preteklo leto najverjetneje obljubili, da boste poskrbeli za svojo postavo do naslednjega poletja, vam sedaj sporočamo, da je napočil čas za vaše poletje.

Treningi v Trening centru S se razlikujejo od ostalih tradicionalnih oblik treningov. V ozadju je znanost, premišljena sestava gibalnih vzorcev in sekund, ter programa, koreografije. Treningi izjemno dvignejo nivo metabolizma, kar omogoča veliko porabo maščobe med in še dolgo časa po treningu. Treningi v skupinah so pod nadzorom in motivacijo trenerja, ter s pomočjo ostalih članov premikaš svoje meje, kjer energije ne manjka.

 

Ti se odloči, mi pa imamo vse ostalo, kar je potrebno za kvalitetno spremembo in preoblikovanje telesa: vrhunske treninge, motivacijsko izobražene trenerje, ter odlično športno prehrano. In če vse to sestavimo v smiselno celoto, program prilagojen posebej za vas, vam bo ta omogočil doseči vaš vadbeni cilj, prinesel želeni rezultat! Še vedno pa morate glavno stvar za uspeh narediti vi sami SPREJETI ODLOČITEV

in odpreti vrata, ter vstopiti v TRENING CENTER S na Serminu.

 

Vaš team Trening centra S.

24. 2. 2017 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za AKCIJA!!! -15% za 180 dnevno karto plus brezplačne ugodnosti