menu close menu

BodyPump100 Kviz

picsart_12-20-05-35-32

 

 

Bližamo se koncu žrebanj za prosto mesto na največjem svetovno globalnem fitnes dogodku, ki bo potekal tudi v Trening centru S.  Vadeči imajo ogromno željo, da bi se udeležili tega edinstvenega treninga, ki bo potekal istočasno po celem svetu in Sloveniji, ter v Kopru v Trening centru S. Ker je število mest omejeno smo v preteklih dneh že pripravili ” tekmovanje za mesta “, kjer so vadeči opisovali svoje zgodbe o prvih vtisih treninga Bodypump in novo vadeči so izkoristili akcijsko ponudbo za nakup karte, kjer pridno sedaj trenirajo in čakajo ta veliki dan.

 

Skoraj vse naloge smo že izpolnili ( https://www.treningcenter-s.si/bodypump100/kako-do-mesta-na-bodypump-100/ ) in zasedli veliko mest za trening, ki bo potekal 14.1.2017. Ampak vse naloge so še vedno aktivne.

 

Ostalo je še nekaj prostih mest, zato sodeluj v kvizu in si pridobi prosto mesto na BodyPump100 dogodku. S pravilnim  odgovorom si prisluži mesto  na 1-em treningu, 100-te izdaje, in 60.000 inštruktorjev vas bo navdihovalo v nepozabnem treningu.

 

Doživi to edinstveno fitnes zabavo in postani del zgodovine o kateri se bo govorilo še leta in leta.

 

 

Začenja se BodyPump 100 kviz.

 

Kviz, v katerem bomo vsak teden, izmed vseh pravilnih odgovorov na zastavljeno vprašanje, izžrebali vadečega, ki bo imel zagotovljeno mesto na predstavitvi BodyPumpa100, 14. januarja 2017, v Trening centru S.

 

  • Vprašanja bomo naslednje tri tedne objavljali na FB strani in kasneje izžrebali tistega, ki bo dobil mesto na dogodku. V žrebanju bodo sodelovali vsi pravilni odgovori na zastavljeno vprašanje.

 

  • Vprašanja bodo različna. Odgovore boste našli v video posnetkih in na spletni strani Trening centra S pod zavihkom bodypump100

 

  • Če nisi še član/ica, pridi na brezplačen trening, če ti bo všeč, kupiš karto in čim prej osvoji gibe BodyPumpa

 

  • kaj moraš storiti? pravilen odgovor napiši v komentar pod vprašanjem, všečkati FB stran Trening center S, deliti objavo

 

 

bp100banner

 

26. 12. 2016 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za BodyPump100 Kviz