menu close menu

Posebna cena samo za Bodybalance vadbo

14425520_10154449326924070_5430039768039510341_o

 

BODYBALANCE je trening gibljivosti, ki združuje elemente Joge, Tai chija in Pilatesa. Ker ima trening tri različne elemente vam ne bo dolgčas in hkrati med treningom dosežete aktivacijo mišice transversus abdominis, mišica katera vam dobesedno ščiti ledveni del – križ, ker ga ojačate. Bodybalance je pa namenjen tudi osebam, kateri imajo težave z ledvenim predelom, hrbtnim bolečinam, bolečinam v sklepih. Med treningom spoznaš in globlje občutiš svoje telo in v večini primerih vidiš, da so mišice na telesu v nesimetriji in glavne mišice, ki držijo telo pokonci, so neojačane. To so mišice katere so globlje v telesu in navzven jih ni opaziti.

 

Bodybalance trening izvaja lahko čisto vsak, mladi ali starejši, moški in ženske.

 

Bodybalance vadba je na urniku v torek in četrtek in ker je to trening čisto za vsakogar, ga imamo posebej rangiranega. Cena tega treninga je 35€ 2x tedensko za en mesec. Torej, sedaj lahko kupite karto samo za Bodybalance trening. Zakaj? Bodybalance je trening v pomoč tako športnikom, kot rekreativcem in z raziskavami o tem treningu je veliko oseb ( tudi tistih, ki imajo bolečine v sklepih, ledvenem predelu ) pomagal k boljšemu telesnem ravnovesju in jačanju trupa, da so lahko dela opravljali lažje, rekreativci in športniki pa trenirali bolje. Drugi razlog je pa še, da Bodybalance lahko izvaja čisto vsak.

 

POZITIVNI UČINKI VADBE:
– Izboljšana splošna gibljivost telesa
– Povečan obseg gibov
– Izboljšana moč trupa.
– Izboljšano delovanje srčno žilnega sistema.
– Nižja stopnjo stresa.
– Deluje pomirjujoče in daje občutek splošnega dobrobitja.
– Osredotočenost misli in dvig stopnje samozavedanja in občutenja samega sebe.

 

BODYBALANCE vas bo navdal z občutenjem prožnosti, moči, osredotočenosti in umirjenosti. V 55 minutah, ki predstavljajo vaš osebni ”time out” v stresnem in napetem tempu življenja, vas bo Bodybalance ob glasbi popeljal do duševnega in telesnega ravnovesja, da pa bo mera popolna, boste trening zaključili z 10 minutami sproščanja in meditacije.

8. 12. 2016 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Posebna cena samo za Bodybalance vadbo