menu close menu

Prva obletnica Trening centra S

img_2016-11-29_15-27-53

 

 

Prvo leto treningov je za nami. Hvala vsem članom Trening centra S za zaupanje in ogromno pozitivne energije, ki si jo prenašamo med sabo.

7.12.2015 smo prvič odprli vrata in od teh prvih korakov je že minilo leto dni. Skupaj smo doživljali veliko osebnih sprememb, tako športnih kot življenjskih. Zato smo ponosni, da vas treniramo, ker nas ogromno pozitivno motivirate.

 

Ostaja pa nekaj, kar bomo še vedno izžarevali:

 

Trening center S  oddaja ljubezen do športa in zdravega načina življenja. Uživamo v tem, kar počnemo in v to tudi verjamemo.

Skrbimo za dobro vzdušje in napredne treninge in če želiš napredovati, se moraš obdajati s tistimi, ki imajo podobne cilje. To te žene naprej in premagovanje ovir, ki ti pridejo na pot, lažje rešiš. Disciplina, organiziranost in vztrajnost, ki so potrebni za dosego telesnih ciljev, se tudi odraža v samem življenju in osebnih področjih.

Bližnjic ne poznamo, ampak trdo delo. Stvari predstavimo takšne, kot so. Predstavljamo realne cilje, ki se jih doseže z realnimi metodami. Naš cilj so rezultati, ki so trajni.

 

Trening Centra S, brez vseh naših članov ne bi bilo, zato se prav vsem iz srca zahvaljujemo za izkazano zaupanje. Trudili se bomo še naprej, da bomo in boste vedno boljši.

 

Naši člani,

Vabimo vas, da v soboto, 10. decembra v Trening centru S ob 20h,

skupaj proslavimo uspešno 1. LETO TRENINGOV

 

Potrdite udeležbo za zabavo in skupno druženje na recepciji, da nabavimo zadostno količino pijače in jedače

 

Dress kode: casual clothing and without high heels shoes

 

Vaša ekipa TCS, radi vas imamo.

29. 11. 2016 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Prva obletnica Trening centra S