menu close menu

Promocija vadbe Bodybalance do konec oktobra, 2x tedensko za samo 35€ mesečno.

bodybalance-promo

 

Vadba za zdravo in uravnovešeno telo, um, notranjo moč, duhovnost, uravnavanje stresa, gibljivost, fleksibilnost, funkcionalnost, za simetrijo mišic, za uravnovešene sklepe. Vse to v eni vadbi, ki zajema yogo, pilates in taichi.

 

Vadbo imenujemo Bodybalance.

 

Bodybalance lahko izvaja čisto vsak, mladi ali starejši, moški in ženske.

 

Izvajajo ga lahko tudi osebe, ki imajo težave v sklepih, težave ali bolečine v ledvenem predelu ( križ – hernia ), osebe z visokim pritiskom, osebe z veliko prekomerno težo, osebe z bolečinami v mišicah, kolenih, kolkih, vratu, ramenih. Vadbo izvajajo lahko osebe z osteoartrtisom, revmatoidnim artritisom, putiko, burzitisom.

 

V Trening centru S gledamo na telo, kot celoto. Zato imamo tudi ta tip vadbe v naših programih. Bodybalance te sprosti, te umiri, mentalno ojačaš, zboljša se ti koncentracija in notranji jaz, ter samozavest.

 

Ker je trening tako zasnovan, boš telo – svoj skelet postavil/a v ravnovesje. Da do tega prideš in se nato počutiš odlično in funkcionalno imajo vlogo tudi mišice, ker jim povečamo gibljivost. Primer: če je ena mišica bolj močna kot druga, bo ta vlekla sklep v nepravilno stran, zato je tukaj možna ena od neravnovesij in kasneje bolečini. Povedano na kratko in razumljivo. Ker je Bodybalance zasnovan tako, lahko mi svoj skelet postavimo v ravnovesje in se izognimo tem tegobam in težavam.

 

Prehiti delovanje telesa. Um je močnejši od telesa, odloči se in preiskusi Bodybalance.

 

Kakor sem prej omenil, velja ta vadba za vse. Tukaj pridejo v vpoštev tudi športniki, rekreativci, fitneserji. Zakaj? Ker vam bo to kar delate – izvajate, potem lažje. Kako? Um ojačaš in hkrati telo in notranji del telesa, postaviš sklepe v ravnovesje, ojačaš mišico transversus abdominis, ki je ključna mišica za naš »križ«, daš mišice v simetrijo in umsko veš, da si sedaj varen/a in tako začneš svoje treninge, svoja opravila, svoje delo opravljati znatno bolje. In kaj dosežeš s tem? Napreduješ. Motivacija, ki jo v življenju potrebuješ.

 

Obseg gibanja v sklepu vpliva na delovanje sklepa. Če vzdržujemo optimalen obseg gibanja, bo sklep stabilen in zdrav tudi pri gibih z visoko hitrostjo. Slaba gibljivost pa vpliva na mišično – skeletne poškodbe. Ključna je telesna simetrija. Zakrčene mišice povlečejo kosti in porušijo ravnovesje.

 

Opis: Bodybalance, idealno za vsakogar in vse. Vadba temelji na yogi, ki ti izboljša svoj um, telo in življenje. Med vadbo Bodybalanca poslušate inspiracijsko melodijo in se raztezate skozi vrsto preprostih potez Yoge, Tai chi-ja in Pilatesa. Vse to skupaj, vam naredi vadbo pestro in drugačno. Okrepili boste vaše celotno telo in telovadnico zapustili z občutkom mirnosti, osredotočenosti, srečni. Prednosti Bodybalanca so tudi, da se vam izboljša prožnost, kar vam omogoča ravnovesje v vseh sklepih, kjer to pripomore k preprečevanju bolečin v ledvenem predelu telesa, kolkih, kolenih. Poleg se vam poveča moč v jedru telesa, kar dodatno pripomorete k temu, da vas križ ne bo bolel. Zmanjšate stres in osredotočite svoj um in s tem ustvarite trajen občutek ugodja in miru.

 

Pozitivni učinki vadbe Bodybalance:

 • Izboljšana splošna gibljivost telesa
 • Povečan obseg gibov
 • Telesna simetrija
 • Izboljšana moč trupa
 • Izboljšano delovanje srčno žilnega sistema.
 • Odpravljanje stresa
 • Zmanjšana napetost
 • Počasnejši upad funkcionalnosti zaradi staranja
 • Sproščanje mišic
 • Manjša verjetnost za mišične krče
 • Manjše tveganje za poškodbe
 • Lajšanje mišičnih bolečin
 • Deluje pomirjujoče in daje občutek splošnega dobrobitja
 • Osredotočenost misli in dvig stopnje samozavedanja in občutenja samega sebe
 • Izboljšana kvaliteta življenja

 

Bodybalance vas bo navdal z občutenjem prožnosti, moči, osredotočenosti in umirjenosti. V 55 minutah, ki predstavljajo vaš osebni ”time out” v stresnem in napetem tempu življenja, vas bo Bodybalance ob glasbi popeljal do duševnega in telesnega ravnovesja, da pa bo mera popolna, boste trening zaključili z 10 minutami sproščanja in meditacije.

 

Ker je to poseben tip treninga in je primeren čisto za vsakega, bomo imeli posebno ceno za Bodybalance, kar pomeni, da lahko trenirate samo Bodybalance.

 

Izvaja se v torek ob 19:30h in četrtek ob 20h. Cena 30 dnevne karte je 35 eur.

 

Se vidimo v Trening centru S na Serminu.

 

Vaš TCS Team.

 

Motivacija, znanje, razultat.

 

20. 10. 2016 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Promocija vadbe Bodybalance do konec oktobra, 2x tedensko za samo 35€ mesečno.