menu close menu

Predstavitev nove številke – treninga Bodycombata

high-res-jpg

 

Le kdo še ni imel dneva in ta moment pred sabo, ter boksarsko vrečo, v katero bi lahko udaril in brcnil z vso močjo in bi s tem vse težave in stres izginile. V Trening centru S imamo za  to »zdravilo«, ki vsakič znova pomaga. Imenuje se Bodycombat!

 

Skupinski trening, ki je vedno  bolj priljubljena oblika rekreiranja, je intenziven kardio trening, kjer si resnično lahko damo duška. Navdih črpa iz sveta borilnih veščin, kot so karate, boks, taekwondo, tai chi in muay thai in nas ob podpori najnovejše glasbe in zmagovalne koreografije pelje do superiorne telesne pripravljenosti. Vstopi v trening Bodycombata in boš boksal/a in brcal/a do tvoje fit postave. Pokuriš preko 740 kalorij na treningu. Ta, zelo inspiracijski trening, je brez kontaktov in nekompliciranih gibov. Inštruktor vas motivira, da pridete do prave intenzivnosti v vsaki rundi in tako se edino doseže rezultat, cilj, ki si ga želiš. Poleg kurjenja maščob, vam Bodycombat izrine ves stres iz telesa in počutili se boste kot šampioni.

 

Opazili boste rezultate, kot so:

 

izboljšana pljučna in srčna kapaciteta,

povečan tonus in oblikovanost ključnih mišičnih skupin,

povečana poraba kalorij,

izboljšana koordinacija in okretnost,

izboljšana drža, stabilnost in moč trupa in

samozavest serijsko

oblikovan trebuh

 

Kako prideš do teh pravih telesnih rezultatov se posvetuj s Sebastijanom, kjer te lahko vodi skozi tvoje želene rezultate in sestavi plan treningov ( imamo 10 različnih treningov ) in uredi prehranjevalne navade.

 

V Trening center S lahko tudi prideš z željo, da izgubiš odvečne kilograme in preoblikuješ svoje telo. Noben začetek ni lahek, vendar ti z motivacijo in ljubeznijo, ki jo imamo do dela, pomagamo pristi do zastavljenega cilja. Sebe postavi pred izziv in uspelo ti ga bo doseči. Pridruži se ostalim vadečim in spoznaj osebe v živo katerim je to uspelo. Med treniranjem boš postal/a mentalno močnejša in se skozi celoten proces naučil/a veliko novega. Sprejmi se takšno, kot si. Po rezultatih, ki jih boš dosegel/a, začni ceniti svoje telo, kjer se boš v njem počutil/a veliko bolj svobodno in sproščeno. Postal/a boš fit, močan/a in samozavesten/a.

V svojem telesu se boš počutil/a mnogo bolje, kjer se bo ogromen napredek pokazal tudi v vzdržljivosti in moči, kar ti bo dalo še dodatno voljo in motivacijo. Trening ti daje ogromno energije, kar ti pomaga pri vsakodnevnih izzivih. Na življenje v Trening centru S gledamo  zelo pozitivno, tudi zato, ker smo zadovoljni s seboj. Uživamo v vsakem trenutku z vami in ni nas strah spopadanja z novimi izzivi. Vsak trening nas in tudi vas napolni s pozitivno energijo in občutkom sreče, ker veš in vemo, da smo zopet skupaj naredili nekaj dobrega zase. Ponosen/a bodi nase, ker, ko prihajaš do prvih rezultatov se  počutiš izjemno in poleg boljšega počutja in večje notranje moči si v svoje življenje prineseš tudi večjo disciplino in odločnost. Veliko bolj postaneš aktiven/a, bolj pogumno sprejemaš odločitve in ne iščeš izgovorov, da bi ostal/a v svoji coni udobja.

 

In najboljši del?

 

Vsi, ki nas še ne poznate imate sedaj priložnost v nedeljo 9.10.2016 brezplačno preizkusiti NOVO številko – nov trening Bodycombata in spoznate trenerje, ter se pozanimate o vsem, kar vas zanima. To še ni vse! Tisti, ki se nedelje ne morete udeležiti, se lahko pridružite še v torek 11.10. ob 18:30h, četrtek 13.10. ob 18h in nedeljo 16.10. ob 18:30h na uri  Bodycombata in to trenirate popolnoma BREZPLAČNO! Predznanje borilnih veščin ni potrebno, saj bo inštruktor poskrbel tako za popolne začetnike, kot tudi za vešče borce. Teden brezplačnega treninga Bodycombata je možen samo s prijavo preko spletnega obrazca ali pa po emailu na info@treningcenter-s.si

 

Skupaj do želenih ciljev, Trening center S. Znanje, Motivacija, Rezultat.

4. 10. 2016 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Predstavitev nove številke – treninga Bodycombata