menu close menu

Kickboxing sezona se je pričela

Z

Meseci treningov so se pričeli. Borilne veščine v Trening centru S treniramo celo leto. Vpisi potekajo redno, vsak dan, ker so programi treniranja tako prilagojeni. Vadeči radi trenirajo pri nas, ker je trener prisoten in z njim napreduješ v hitrem času. Potem so tu še ure treningov, katere so porazdeljene na način, da se starostno ne mešamo, kar pomeni, da vsaka starostna kategorija ima svojo uro treninga. S tem dosežemo večji napredek pri posamezniku, ker je na treningu starost enaka in se trener posveti enakovredno vsakemu.

 

Treniramo rekreativno, kar pa ne pomeni, da so treningi zanemarjeni. Obratno, doživite treninge, ki jih doživljajo tekmovalci. Programi oziroma tehnike borilnih veščin, ki se izvajajo v trening centru so, Kickbox, LowKick, FullContact, Taekwondo tehnika, Boks tehnika, 1x tedensko pa uvajamo tehniko Juda, graplinga, jujitsu in izvajamo sparinge. To so ponavadi srede. Večinoma smo pa usmerjeni na stand up fight. Imamo pa tudi samoobrambo za ženske. To je trening namenjen ženski populaciji, katere ne želijo trenirati kickboxa, ampak je samoobramba lažje obremenjen trening ( povezava https://www.treningcenter-s.si/kickbox/samoobramba-za-zenske/ )

 

Kakor prej omenjeno, so treningi starostnih kategorij in po znanju ( začetnik – napredni ) razdeljeni in vsaka kategorija ima svoj termin treninga. Kategorije pa so:

 

 

Imamo športno znanje, kjer se se ti razvijajo določene vrline osebnosti in dviguješ samozavest. Te vrline poudarjamo predvsem pri otrocih. Znanje imamo na več področjih, kot je šport na splošno, planiranje treningov, športna prehrana.

 

Borilne veščine – Kickboxing v Trening centru S je več kot samo borilne veščine.

 

 

Pridruži se super ekipi in vadečim in pošlji povpraševanje na info@treningcenter-s.si ali 070 825 625.

 

 

Lep športen pozdrav

11. 9. 2016 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Kickboxing sezona se je pričela