menu close menu

Grit izziv in poletna akcija, ter ugodnosti

GRITchallengeFOTO

 

Kot vemo trenerji, je eden od pogojev, ki je pomemben za dosego preoblikovanja telesa in cilja tudi ta, da je nujno potrebna sprememba programa treninga. V tem tednu nas – vas čakajo novi programi treningov, novi izzivi, boljši rezultati.

 

Da bodo poletni treningi še bolj zanimivi, smo vam pripravili Grit Challenge. Zmagovalci tega izziva bodo lahko v mesecu oktobru izkoristili mesečno karto brezplačno. Izberemo pa štiri zmagovalce ( dva moška, dve ženski ). Kakšni bodo kriteriji za izbiro zmagovalca, bomo razložili med potekom Grit Challanga.

 

Pogoj za tekmovalni izziv je, da si prisoten na vsaj dveh Grit treninigh tedensko in da kupiš karto » poletna akcija 1=2 ».

Velja pa še vedno cena 5€/obisk, kar pomeni, da lahko plačaš 1x obisk 5€ in sodeluješ v izzivu.

Izziv velja tudi za tiste, kateri imate veljavne karte do konca avgusta ali dlje.

 

V tem tednu bomo izvajali meritve določenih gibalnih vzorcev, katere bomo potrebovali za izbiro obeh zmagovalcev in primerjavo na koncu dvo mesečnega izziva.

 

Čim prej se prijavi na email info@treningcenter-s.si ali po sms 070 825 625 in počakaj na potrditev. Prijava naj vsebuje ime in priimek.

 

Vsi, kateri se boste udeležili izziva, vam v mesecu septembru ali oktobru oziroma, ko vam poteče ali polletna ali letna karta, ki jo še imate, za nadaljni nakup 90 dnevne in 180 dnevne karte, upoštevamo 10% poust.

 

Nakup » poletne akcije 1=2 » in prijave na izziv, zbiramo do 11.7.2016, ker od tega dneva popoldne že pričnemo Grit Challange.

 

Trening center S. Motivacija, znanje, rezultat.

2. 7. 2016 | Novice/blog | Komentarji so izklopljeni za Grit izziv in poletna akcija, ter ugodnosti